New Holland lancerer ny stortraktor

New Holland Agriculture har netop præsenteret den nye T7 Heavy Duty-flagskibstraktor over for den europæiske presse.

New Hollands nye T7 Heavy Duty-flagskibstraktor er netop præsenteret i Europa under overskriften »Intelligent Farming All_Ways«, der blandt andet skal fremhæve New Hollands ambition om at gøre fordelene ved intelligente landbrugsteknologier bredt tilgængelige for landmænd.

- Den nye T7 HD bibeholder den kraftige ydelse, enestående smidighed og suveræne alsidighed, der er kendetegnende for denne traktor, og leverer en overlegen arbejdsoplevelse med den splinternye Horizon Ultra-kabine og PLM Intelligence-funktioner fra næste generation, lyder det i en pressemeddelelse fra New Holland.

- Vi udviklede den nye Horizon Ultrakabine til at give kunderne den bedste arbejdsoplevelse med al den ønskede plads, komfort og kvalitetsfinish samt den mest støjsvage kabine på markedet. Desuden vil den næste generation af PLM Intelligence gøre det nemmere for dem at benytte vores intelligente landbrugsløsninger, som leverer betydelig merværdi i form af bedre beslutningstagning og nøjagtig udførelse, hvilket øger effektiviteten og rentabiliteten, siger Sean Lennon, New Holland Agriculture Vice President Europe.

Komfort og plads

Horizon Ultra-kabinen er fundamentalt omstruktureret, selvom den kan virke uændret set udefra, da det er det samme kompakte og stilfulde udseende, forklarer Oscar Baroncelli, New Holland Agriculture Tractors Product Management Leader Global, og tilføjer:

- Men den er helt ny indeni: bare 2 procent af delene er genbrugt fra sidste model! Den er bedre forbundet end nogensinde og sætter ny rekord som den mest støjsvage i branchen med kun 66 dBA. Vi tror på, at det vil ændre vores kunders oplevelse, når de arbejder i marken.

T7 HD byder på et rummeligt arbejdsmiljø, hvor føreren føler sig meget mindre indelukket af kabinens struktur. Kabinen er blevet forlænget for at give ekstra plads til passageren og mere gulvplads.

Praktisk

- Kunderne vil sætte pris på den rigelige opbevaringsplads: et 30-liters opbevaringsrum bag sædet, der uden problemer kan rumme førerens ejendele; et afkølet rum på 12 liter; overdækket opbevaring bag passagersædet med et USB-opladningspunkt og en stikkontakt; åbne opbevaringsbakker på højre side af kabinen og et opbevaringsnet i taget.

- Det nye design har yderligere forbedret udsynet forud og ned til det bageste træk og redskab, mens kameraer holder sikkert øje med området omkring traktoren. En ny arbejdslys-pakke med op til 24 LED-lys sikrer, at udsynet omkring traktoren og redskabet bevares om natten, skriver New Holland, der også fremhæver ergonomisk placerede betjeningsknapper på det nye SideWinder Ultraarmlæn og det brugervenlige IntelliView-display på 12".

- Betjeningselementerne kan konfigureres, så de passer til førerens præferencer, og brugertilpasningen kan være enkel eller omfattende alt efter eget ønske. CentreView-displayet i midten af rattet – det første i branchen – giver et klart synsfelt.

Horizon Ultra-kabinens avancerede tilslutningsmuligheder tilbyder ubesværet digital tilkobling ombord på traktoren, da kundens mobilenhed automatisk opretter forbindelse til skærmen og kan betjenes med en knap på armlænet.

Digitale tjenester

Nye udviklinger har gjort det muligt at integrere den fysiske tilstedeværelse ved rattet med en række digitale tjenester, som betyder, at New Holland altid kan være ved sine kunders side og hjælpe dem med at få arbejdet gjort, forklarer Carlo Lambro, New Holland Brand President, og fortsætter:

- Den næste generation af PLM Intelligence er en ny elektronisk arkitektur, der bliver fast inventar på alt New Holland-udstyr fra næste generation, så kunderne finder den samme logik, når de skifter maskine og let får adgang til data for at få arbejdet gjort mere effektivt.

Med MyNewHolland-appen kan man registrere maskinen, hente de tekniske oplysninger og få adgang til MyPLMConnect-portalen, hvor man kan administrere sine flåde- og landbrugsdata i et enkelt miljø.

Pålidelig vejledning

MyPLMConnect-systemet gør det muligt at modtage dynamiske oplysninger i realtid fra individuelle maskiner, der er i drift ude på marken, og analysere dataene for at træffe informerede beslutninger.

New Holland introducerer også den nye PLM Cygnus-modtager, som er kernen i den forbedrede automatiske vejledningsarkitektur på traktorer med PLM Intelligence. Det giver en pålidelig position, kompenserer for terrænvariationer og hjælper med at hente vejledende linjer meget hurtigt og levere nøjagtig og pålidelig vejledning. Modtageren støtter også New Hollands satellitbaserede korrektionskilder ud over den meget nøjagtige RTK-korrektion, der distribueres gennem brandets PLM RTK+ netværk.

Tilsluttet til kontrolrum

New Hollands avancerede tilslutning hjælper også kunderne med at minimere nedetiden. Maskinen er forbundet til landmanden og forhandleren, som kan overvåge placering og status for de registrerede tilsluttede enheder. De er i stand til at udføre fjerndiagnostik via New Hollands Remote Assistance-værktøj og understøtte føreren i kabinen med IntelliView Connect-funktionen, som giver mulighed for at dele skærmsessioner.

Maskinen er også sluttet til New Hollands Control Room, som advarer forhandleren om fejlkoder, foreslår løsninger og endda forhindrer eventuelle fejl, lyder det fra New Holland.

Læs også