Tag styringen selv til græsdemonstration den 2. september

Helms TMT-Centret inviterer til storstilet græsdemonstration, hvor der bliver mulighed for at køre maskinerne selv. Der bliver mulighed for at se hele Helms TMT-Centret egne importerede maskinprogram.

Torsdag den 2. september inviterer Helms TMT-Centret i Lind ved Herning til stor græsdemonstrationsdag, hvor begrebet »Kun se, ikke røre«, er afskaffet, der bliver nemlig mulighed for selv at sætte sig bag rattet og prøve et bredt program af maskiner fra McHale-høst- og græsmaskiner, Schäffer-læssere og McCormick-traktorer. Foto: Per Jørgensen

Torsdag den 2. september inviterer Helms TMT-Centret A/S i Lind ved Herning til stor græsdemonstrationsdag, hvor begrebet »Kun se, ikke røre«, er afskaffet, der bliver nemlig mulighed for selv at sætte sig bag rattet og prøve et bredt program af maskiner fra McHale-høst- og græsmaskiner, Schäffer-læssere og McCormick-traktorer.

Arrangementet starter klokken 10.00, hvor der vil være en samlet maskinbriefing, dog bliver der mulighed for at komme løbende hele dagen fra klokken 10 til 17. Demonstrationsadressen er: Rind Kirkevej 17, Herning.

- Da vi på dagen arbejder på egen mark, prioriteres demonstrationen over foderkvaliteten ved omskifteligt vejr. Er vejret urimeligt dårligt, og påkræver det en udsættelse, vil vi informere bredt herom, siger maskinhandler Jakob Helms, medindehaver af Helms TMT-Centret.

 

Spændende maskinprogram

- På demonstrationsdagen relancerer vi blandt andet den meget populære stationære indpakker, McHale 955 TSR med PowerPack. Vi har fået fabrikken til at producere et begrænset antal PowerPack, vi nu tilbyder til det danske marked. PowerPack, der produceres for Helms TMT-Centret i England, gør, at pakkeren kører uden traktor, forklarer Jakob Helms.

Der demonstreres og køres også med McHale Fusion 3 Plus-kombipresser med den nyeste filmteknologi med blandt andet vægt, fugtighedsmåler og NRF loading-device, der gør det nemt at montere de store filmruller på presseren. Foran kører en McCormick X7.624 VT-Drive-traktor med trinløs transmission og 240 hk.

De besøgende kan også opleve McHale R68-78-centerrive.

Tilpasset det nordiske marked

- Vi vil på dagen både køre med vores Schäffer-teleskoplæssere, 9640 T og 8620 T med TMT-Equipment-håndteringsredskaber. Teleskoplæsserne har låst vedligeholdelsesfrit knækled og pendulerende bagaksel. Begge maskiner er spækket med den nyeste Schäffer-teknologier, som vi vil forklare meget mere om på selve dagen, siger han.

Teleskoplæsserne er med den nye Schäffer Power-transmission, der er tilpasset det nordiske marked behov og forhold.

Læs også