Maskinforretning fortsætter med ny aftale som Samson Servicepartner

Aftalen er netop underskrevet. Skjern Maskinforretning fortsætter som Samson Servicepartner. Den nye aftale indebærer en væsentlig øget lagerbeholdning og nye brands, som kan serviceres fra Skjern. Herunder Gøma, Bomech og Growi.

Et stærkt lokalkendskab og en vilje til nye investeringer er blandt andet årsagen til, at Samson Agrolize netop har underskrevet en ny aftale med Skjern Maskinforretning. Indehaver Kaj D. Pedersen, Skjern Maskinforretning, har set frem til at kunne sætte sin underskrift på en ny aftale.

- Service af Samson produkter er en vigtig del af vores forretning, og vi glæder os til fortsat at kunne servicere vores lokale kunder på dette område, siger Kaj D. Pedersen.

Fra Samson Agrolize har der ikke været tvivl om, at samarbejdet skulle fortsætte.

- Skjern Maskinforretning har løst opgaven som Samson Servicepartner godt, så der er en klar berettigelse for det her samarbejde, siger Jens Ole Hejlesen, eftermarkedschef hos Samson Agrolize og direktør Søren Wistoft-Jensen supplerer:

- Vi har et stort fokus på at skabe længerevarende relationer til både samarbejdspartnere og kunder. Vi hører desuden fra kunderne, at de kan noget i Skjern. Der er dygtige folk hele vejen rundt, og derfor er vi glade for at have underskrevet en ny aftale.

Stort lager tæt på kunderne

Der bliver også nok at se til på lageret i Skjern, hvor man øger beholdningen for at sikre, at kunderne

har nem adgang til reservedele og hurtigt kan komme videre med arbejdet.

- Hele områdets reservedelslager bliver styrket. Det har også været afgørende for aftalen, at Skjern Maskinforretning er meget selvkørende og er villige til at øge lageret betragteligt,” siger Jens Ole Hejlesen, eftermarkedschef Samson Agrolize.

Undervisning i nye produkter

Begge parter ser store synergieffekter i den nye aftale, og i Skjern betyder det, at man i fremtiden kan tilbyde kunderne reservedele og service til både Samson, Gøma, Growi og Bomech produkterne.

- Vores montører modtager undervisning i service på de nye produkter, så de er rustet til at hjælpe kunderne bedst muligt, uanset om det er Samson, Gøma, Growi eller Bomech.

- Vi satser, så vi kan servicere den fulde løsning. Det betyder, at vores lokale kunder får én leverandør til det hele, og det ser vi som en stor styrke, siger Kaj D. Pedersen.

Skjern Maskinforretning har været Samson Servicepartner siden 2016.

Læs også