Danmarks centrum for gylleudstyr er i Viborg

Med Samson Agrolize’ overtagelse af Gøma samles begge de to virksomheders ekspertise på ét sted og med Samson Agro-fabrikken som nærmeste nabo.

- Lige om lidt runder vi 3.000 pølser, og standardserveringen er to pølser med brød, lød det fra den store grill i et hjørne af den store montagehal midt på eftermiddagen, godt halvvejs gennem Åbent Hus-dagen hos Samson Agrolize i Viborg.

- Der plejer at komme mange, både hos Gøma og hos Samson Agrolize, men det her slår vist alle rekorder, lyder det fra den administrerende direktør hos Samson Agrolize, Søren Jensen.

Ejerselskabet bag Samson Agro og Samson Agrolize overtog pr. 10. september Gøma. Den nu udvidede Samson Agrolize med Gøma under sine vinger flytter dermed ind på naboadressen, Petersmindevej 6 i Viborg.

Ny direktør

- Når to virksomheder med hver sin administrerende direktør lægges sammen, bliver der kun plads til den ene, og det blev altså mig, forklarer Søren Jensen, der var en af de tre ejere af Gøma.

Dermed blev det et farvel til Henrik Kirketerp-Møller, der som direktør stod bag etablering og udvikling af Samson Agrolize som landsdækkende forhandler af Samson Agros produkter.

- Samson Agrolize fortsætter sin succesfulde udvikling med salg af nu både Samson Agro-produkter og den igangværende produktion af Gøma-produkter, ligesom vi fortsætter med to af vore Samson Agrolize-servicepartnere. Hertil kommer et lagersted i Nordjylland og et på Sjælland. Det nye vil så være, at nu er landets største brugtlager af gylleudstyr samlet et sted, viser Søren Jensen.

Læs også