Maskinproducent øger kapacitet

Med et nyt byggeri vil He-Va øge lagerkapaciteten og sikre bedre leveringstider.

Der skal bygges en hal på 1.800 kvadratmeter til profil- og pladelager samt opskæring.

Pølsevognen var rullet ind på pladsen, da der tidligere på måneden var rejsegilde ved He-Va på Mors med mellem 150-200 besøgende.

Virksomheden som udvikler, producerer og sælger landbrugsmaskiner er i fuld gang med at udvide lagerkapaciteten.

Byggeriet strækker sig over 1.800 kvadratmeter og er tiltænkt en hal, der skal anvendes til profil- og pladelager samt opskæring. Det betyder, at He-Va til efteråret kan begynde at øge lagerkapaciteten og i fremtiden sikre bedre leveringstider for kunderne.

- Lige nu har vi leveringstider, der strækker sig over 18 uger, og det er simpelthen for længe. Vi vil sikre, at vi kan arbejde os imod en mere stabil situation igen, og det kan vi gøre ved at udvide vores lagerkapacitet. Det er simpelthen en fremtidssikring, siger administrerende direktør Villy Christiansen.

Leveringsudfordringerne kommer på baggrund af blandt andet corona, som satte produktioner i stå og gav leveringsudfordringer verden over, for kun at blive yderligere besværliggjort af krigen i Ukraine. Derfor satte He-Va i gang i byggeprojektet tilbage i marts og forventer at kunne tage nybyggeriet i brug til efteråret.

Læs også