Prøvekør Valtras nye bæst

Du kan alle få mulighed for at prøvekøre den nye Valtra Q-serietraktor, der er taget på demotur op igennem Europa og lander i Danmark i uge 41.

Den 2. september løftede traktorproducenten Valtra endelig sløret for den nye Q-traktor i et onlineevent.

Snart bliver det også muligt at både se og køre i traktoren, når demoturen tager rundt i landet. Det er teamet bag Valtra, der i samarbejde med landets syv Valtra-forhandlere, står bag demoturen, når den kommer til Danmark i uge 41.

- Vi glæder os meget til at vise »bæstet« frem. Vi har planlagt en demotur med fire særligt spændende destinationer, hvor der virkelig bliver mulighed for at give den gas i den nye traktor. Vi har linet hele seks Q-serietraktorer op til demoturen, og derudover vil der være jordbearbejdningsredskaber og vogne, så man for alvor kan opleve både komforten og trækkræften i marken, fortæller sales manager hos Valtra i Danmark, Jimmi Ravnborg.

- Det er vigtigt for os at være i dialog med vores kunder og give dem mulighed for at afprøve vores produkter. Her fungerer en demotur rigtig godt, fordi man både kan få en prøvetur og få en god snak med forhandlerne og andre landmænd, forklarer han.

- Udover de seks Q-serietraktorer, vil det også være muligt at se og afprøve en T235 Direct med vores helt nye SmartTurn til automatisk foragervending samt en N175 Direct med vores nye Precision Lift And Load-frontlæsser. Der vil derfor både være masser af traktorer at kigge på, og så serverer vi selvfølgelig også lidt godt til ganen, når vi får gæster fra hele landet.

Fire steder i Danmark

Det er de syv Valtra-forhandlere, der har delt sig op i fire hold, og som vil agere værter på demoturen. Demoturen afholdes på fire store landbrug - to steder i Jylland samt på Sjælland og Fyn.

Demoturen kører i uge 41 fra den 10. til 13. oktober i tidsrummet 10.00 til 13.00.

Demoturen afholdes følgende steder:

Mandag den 10. oktober på Oremandsgård Gods, Oremandsgård Allé 2, 4720 Præstø

Tirsdag den 11. oktober på Diget, Rugårdsvej 914, 5471 Søndersø

Onsdag den 12. oktober hos Axel Månsson A/S, Grarupvej 15, 7330 Brande og

Torsdag den 13. oktober hos Frandsbjerg, Hobrovej 12A, 9550 Mariager.

Læs også