Udlejningssucces breder sig til Fyn

Industrivejens Maskiner ApS har åbnet fjerde afdeling op ad motorvejen ved Langeskov og planlægger at sætte kursen mod Sjælland.

Pavillonen er på plads på grunden lige op ad Fynske Motorvej, og der ankommer løbende nye maskiner til udlejning hos Industrivejens Maskiner, som Lasse Holsko åbner præcis tre år efter afdelingen ved Hedensted.

Udlejningsvirksomheden Industrivejens Maskiner har taget turen fra Aabybro nordvest for Aalborg til Nørresundby og derefter Hedensted mellem Horsens og Vejle. Nu er firmaet nået til Fyn, hvor indehaver og udlejer Lasse Holsko har slået firmaskiltet med Industrivejens Maskiner op ved Langeskov blot et halvt hundrede meter fra Fynske Motorvej. Hvis 31-årige Lasse Holsko fortsætter mod øst, ruller han over Storebælt til Sjælland. Det satser han på at gøre inden for et par år eller tre.

- Jeg har startet nye afdelinger med tre års mellemrum. Men der kommer ikke til at gå tre år, før vi er på Sjælland, siger maskinudlejeren.

- Det har været en succes, at vi åbnede en afdeling af Industrivejens Maskiner op ad motorvejen ved Hedensted for tre år siden. Nu laver vi en copypaste ved Langeskov, og derefter ser vi på en placering ved motorvejen i området omkring Køge. I Hedensted-afdelingen har vi erfaret, at det er meget vigtigt at få de rigtige medarbejdere, som passer butikken som om, den var deres egen, fortæller Lasse Holsko.

Når de rigtige folk er ansat, satser maskinudlejeren på at blive landsdækkende fra sine fire afdelinger.

De specielle maskiner

Industrivejens Maskiner har i omegnen af 700 maskiner udstyret med GPS. Det er hovedsagelig store entreprenørmaskiner, men kunderne har også mulighed for at leje mindre maskiner som gulvslibere, pladevibratorer og lignende materiel.

- Vi går meget efter de store og specielle maskiner, som andre udlejere ikke har. En langarmet gravemaskine eller en dumper på larvebånd, der ses fra motorvejen, skaffer kunder. Vi startede i Langeskov med at sætte syv gravemaskiner ud til vejen. De fem blev lejet ud, før vi rigtig havde åbnet den nye afdeling, og kunderne hentede selv maskinerne. Så noget tyder på, at vi har et rigtigt koncept, konstaterer Lasse Holsko.

Det skal være enkelt

- Vi satser på enkel udlejning, der er nem at finde ud af for kunderne. Ikke noget med at beregne miljø- og forsikringstillæg. De er regnet med i den pris, kunden får oplyst, og det giver også mere overskuelige og forståelige fakturaer, siger han.

Som regel flytter udlejningsvirksomhedens folk maskinerne rundt om aftenen. Så kan kunderne få de lejede maskiner fra morgenstunden og kan starte arbejdsdagen tidligt ude på pladserne.

- Vi arbejder hver dag hårdt på at levere effektive kvalitetsmaskiner og professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget landet over. Derfor har vi også maskiner kørende i det meste af landet, forklarer maskinudlejeren.

 

 

Godt øje til fynboerne

Industrivejens Maskiners nye fynske afdeling vil være helt klar i begyndelsen af november, og fra starten bliver der stationeret et halvt hundrede maskiner på Agertoften 5 i Langeskov. Blandt andet er der netop nu Caterpillar-gravemaskiner på vej. Lasse Holsko regner med, at Industrivejens Maskiner inden for tre år vil have fem ansatte i Langeskov.

- Vi har længe haft et godt øje til de fynske kunder, og ved at åbne afdelingen i Langskov øger vi Industrivejens Maskiners muligheder for at kunne forsyne hele Danmark med entreprenørmaskiner til udlejning. Det er ikke fordi, jeg har ambitioner om at være størst i branchen, selv om Industrivejens Maskiner i dag er blandt Nordjyllands største udbydere af lifte og anlægs-entreprenørmateriel. Men jeg vil gerne være bedst til det med at udleje tungt grej, siger Lasse Holsko.

Læs også