Nye maskinudstillere på Agromek

Nye udstillere præsenterer Deutz-Fahr traktorer og Ziegler Harvesting på Agromek

Den tyske redskabsproducent Ziegler Harvesting har etableret afdeling i Vissenbjerg, som skal være bindeleddet til Zieglers forhandlere i Skandinavien og Nordtyskland. Afdelingen ledes af Allan Kristensen. Pressefoto.

Den tyske redskabsproducent Ziegler Danmark og Moni Worldwide er blandt nye udstillere på Agromek

De grønne traktorer fra Deutz-Fahr fik i foråret en ny importør, Moni Worldwide, som udstiller på Agromek for første gang.

- Vi har fået godt fat i det danske marked og sælger nu flere og flere Deutz-Fahr traktorer, siger direktør Thomas Mortensen, Moni Worldwide.

Han ser frem til at præsentere de nyeste traktorer fra Deutz-Fahr på Agromek.

- Hvis vi skal være med i superligaen for traktorer herhjemme, skal vi også være på Agromek. Her vil det være vores danske forhandlere, der vil præsentere produkterne, for de er vores ansigt udad til, siger Thomas Mortensen.

En af forhandlerne er Brørup Traktor og Maskincenter, der har en stor stand ved siden af Moni Worldwide.

- Vi har vores hidtil største stand på Agromek. Vi har en række af vores brands med på messen som for eksempel Ploegers selvkørende gylleudbringer, såmaskine fra Claydon, vogne fra Pronar og Schuitemaker, redskaber fra Major, Mandam og APV. Vi har store forventninger til at vores produktprogram og messen bliver en succes, siger service- og marketingkoordinator Bettina Møller, Brørup Traktor og Maskincenter.

Jordbearbejdning

Den tyske redskabsproducent Ziegler Harvesting er også ny som udstiller på Agromek. Ziegler, som producerer jordbearbejdningsudstyr og et stort program inden for mejetærskerudstyr, har sidste år skåret importørleddet væk og er i gang med at etablere lokale forhandlere rundt om i Danmark. Først på sommeren i år har Ziegler Harvesting etableret afdeling i Vissenbjerg, som skal være bindeleddet for de nuværende otte danske forhandlere samt for Zieglers forhandlere i Norge, Sverige og Nordtyskland.

- Vi glæder os meget til at komme på Agromek og vise vores produktprogram til landmænd fra ind- og udland, siger Allan Kristiansen, som er daglig leder af afdelingen i Vissenbjerg.

- Mange danske landmænd kender navnet Ziegler, og vores produkter blevet rigtigt godt modtaget, fortsætter Allan Kristiansen, der oplyser, at Ziegler vil præsentere en række nyheder inden for jordbearbejdning på messen.

Agromek 2022 holdes i MCH Messecenter Herning fra tirsdag den 29. november til og med fredag den 2. december.

- Der er rigtig mange udstillere, som har deltaget i Agromek mange gange. Men som arrangør er det også dejligt at kunne byde nye udstillere velkommen, for de kan være med til at give messen dynamik og give ny inspiration til de besøgende, siger Agromeks direktør, Claus Hermansen.

Læs også