Over 40.000 besøgte Agromek

40.015 besøgte Nordeuropas største landbrugsmesse, Agromek i Herning, der med et rekordstort aktivitetsprogram og 542 udstillere var helt på højde med messen i 2018.

542 udstillere og 150 aktiviteter fordelt på 100.000 kvadratmeter og i alt 40.015 besøgende, herunder ti udenlandske delegationer og 3.718 gæster fra 56 lande. Det er nøgletallene for Agromek 2022 i Herning.

En i det hele taget stor international opmærksomhed eksemplificeret af besøg fra den irske vicepremierminister Leo Varadkar og både Ukraines, Hollands og Sydafrikas ambassadører i Danmark, henholdsvis Vydoinyk Mykhailo, Nienke Trooster og Fikile Magubane.

Alt sammen tydelige vidnesbyrd om, at Agromek her fire år senere ikke bare er tilbage på skinner, men er særdeles velkørende – selvsagt et faktum, der glæder messens formand, Sten Andersen.

- Efter fire dage med 40.015 besøgende fra ind- og udland, smilende udstillere, god stemning samt stor søgning til både stande og de rekordmange aktiviteter kan man som arrangør og fagmand kun være meget tilfreds. Agromek er tilbage for fuld styrke som vores fælles mødested og samlingspunkt. Det er noget særligt og noget, vi alle kan være stolte af, siger Sten Andersen, der også er næstformand i Dansk Agroindustri.

Han udtrykker også stor taknemmelighed:

- Der skal lyde en stor tak til de mange, der har ydet en stor indsats for Agromek – til alle udstillere og samarbejdspartnere for at have skabt en imponerende messe, der igennem fire dage har inspireret de besøgende og gjort dem klogere på fremtiden. Sidst, men absolut ikke mindst: Også en kæmpe tak til de mange besøgende. Alles opbakning er afgørende for et stærkt og samlet Agromek.

Læs også