WekoAgro tilbyder nu Zimmatic pivotkunstvanding

For at supplere udbuddet af løsninger til kunstvanding på det danske marked har WekoAgro sikret sig forhandlingen af Zimmatic pivotvanding fra amerikanske Lindsay Corporation. Zimmatic er en global producent og distributør af kunstvandingsteknologi.

Zimmatic er en af de største leverandører af pivotsystemer til vanding på verdensplan. Zimmatic satte deres første pivotsystem op for mere end 50 år siden og har siden udviklet og optimeret på deres pivotløsning. Zimmatic har derfor mulighed for at levere en af de mest robuste, teknologiske og avancerede kunstvandingsløsninger.

- Det er et samarbejde WekoAgro har store forventninger til, og vi glæder os til at introducere Zimmatic pivotsystem på det danske marked, siger produktspecialist, Mogens Lauridsen, fra WekoWater.

- Effektivitet, omkostningsbesparelser, pålidelighed og præcision. Det er nøgleordene i moderne vanding og passer godt ind den grønne omstilling, siger Mogens Lauridsen, der tilføjer, at Lindsay, som er verdens førende leverandør inden for mekaniseret kunstvanding, har store forventninger til samarbejdet med WekoAgro og glæder sig til at tilbyde innovative kunstvandingsløsninger til gavn for de danske landmænd.

Giver daglige anbefalinger

Zimmatic har igennem deres egenudviklede Fieldnet-styresystem mulighed for at tilbyde landmanden de mest avancerede løsninger på markedet, hedder det i en pressemeddelelse.

Fieldnet-Advisor kan på baggrund af indsamlet data give daglige anbefalinger til at imødekomme afgrødernes behov. Med fokus på bæredygtighed og rentabilitet giver pivotvanding en nøjagtig, fleksibel og gennemprøvet måde at øge udbyttet på og samtidig minimere vand- og energiforbruget.

Læs også