Var på storindkøb: Købte 86 maskiner af Scantruck

Ikke færre end 86 maskiner af mærkerne Manitou og Weycor blev bestilt, da maskinudlejningsfirmaet Zeppelin Rental forleden var på storindkøb hos Scantruck A/S.

Der blev for alvor handlet, da udlejningsvirksomheden Zeppelin Rental forleden var på storindkøb af maskiner hos Scantruck A/S.

Salgskonsulent Michael Lehnshøj hos den danske importør af blandt andre maskinmærkerne Manitou og Weycor fik god grund til sved på panden, da Zeppelin Rentals general manager Lasse Ludvigsen mødte op med en indkøbsliste med ikke færre end 86 maskiner.

- Vi har allerede fået en del af maskinerne, og Scantruck lægger nu an til at forsyne os med de resterende. Zeppelin Rental er i tæt familie med Caterpillar og har naturligvis hele Cat-programmet. Men når det gælder minilæssere op til 5,5 tons og bomlifte, leverer Scantruck. Vi får minilæssere fra både Manitou og Weycor, og bomliftene kommer fra Manitou, fortæller Lasse Ludvigsen ifølge Scantrucks hjemmeside.

De mange bomlifte hos Zeppelin Rental breder sig bredt over Manitous omfattende program med arbejdshøjder fra 12 til 28 meter. Med minilæssere dækker Manitou spændet fra 1,5 til 2,7 tons, og herfra kommer Weycor på banen med gummihjulslæssere op til 5,5 tons. Totalt producerer det tyske mærke 17 forskellige modeller af læssere fra 2,5 til 15 tons.

Udvider i Jylland

Det er kun godt to år siden, Zeppelin Danmark A/S etablerede Zeppelin Rental med hovedafdeling i Brøndby. Firmaet fulgte op med en jysk afdeling i Fredericia, og 1. april 2022 åbnede for virksomheden nok en udlejningsafdeling i Rødby med henblik på at servicere gigant-byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen optimalt med maskinkraft.

- Omkring 1. marts åbner vi yderligere en jysk afdeling på Pindsmøllevej i Hørning ved Aarhus. Selv om konkurrencen i udlejningsbranchen er ganske hård, har vi det faktisk rigtig fint, og vi kan se, at der er brug for os, siger Lasse Ludvigsen.

Læs også