Hans Holm Maskinforretning i samarbejde med Danish Agro

Der kommer flere varer på hylderne hos Hans Holm Maskinforretning, der i forvejen har Claas-maskiner via importøren Danish Agro Machinery. For fra 1. februar tilbyder forretningen også salg, service og reservedele af Fliegl-redskabs- og vognprogram, Spearhead-redskaber og Bednar-produktprogrammet i samarbejde med A.P. Jørgensen i Ribe.

Fra 1. februar vil Hans Holm Maskinforretning i Tinglev have salg og service af Danish Agro Machinerys store maskinprogram, der udover Claas-programmet også tæller Fliegl-redskabs- og vognprogram, Spearhead- og Bednar-maskiner.

Samtidig indledes et strategisk samarbejde med A.P. Jørgensen i Ribe, som skal styrke begge forretningers samarbejde på tværs indenfor salg, brugtsalg, service og reservedele.

Forretningerne vil sammen udvikle fælles salgs- og markedsføringsaktiviteter med henblik på at styrke markedspositionen indenfor alle varemærkerne.

Formålet er ligeledes at skabe et endnu stærkere servicesetup på tværs i begge forretninger. Ejerskabet forbliver uændret i begge selskaber, hvor forretningen Hans Holm Maskinforretning A/S er ejet af familien Holm, og A.P. Jørgensen A/S er ejet af Danish Agro Machinery A/S.

Læs også