Johs. Mertz hædret på kongres i Spanien

Under en stor europæisk forhandlerkongres i Spanien blev Johs. Mertz A/S udnævnt til Årets New Holland-mejetærskerforhandler 2022 i Danmark.

Medejer og direktør i Johs. Mertz, Christian Holst, modtager prisen på den store forhandlerkongres i Madrid. Foto: Johs. Mertz A/S De to ejere af Johs. Mertz A/S, Gert Klitgaard (til venstre) og direktør Christian Holst, har god grund til at smile. Foto: Johs. Mertz A/S

Op til høsten 2022 solgte Johs. Mertz A/S hele 29 nye mejetærskere, så der var undervejs virkelig tryk på i de to Johs. Mertz-afdelinger, i Maribo og Faxe, for klargøring og levering af de mange maskiner.

Salget har nu givet Johs. Mertz titlen som Årets New Holland-mejetærskerforhandler 2022 i Danmark, og det blev for nylig markeret under en stor europæisk forhandlerkongres, der fandt sted i den spanske hovedstad, Madrid.

- Det er et stor skulderklap til alle vores medarbejdere, at vi har fået denne fornemme pris. Der blev i den grad knoklet igennem og alle i firmaet ydede en kæmpe indsats for at levere alle maskiner til tiden, lyder det rosende fra direktør og medejer i Johs. Mertz, Christian Holst.

Høstmaskiner fylder meget

- Tre af maskinerne fik endda eftermonteret et specielt omtærskerudstyr til engrapgræsfrøhøst, så det er ikke bare standardklargøring, vi udfører på maskinerne, fortæller Christian Holst, som oplyser, at Johs. Mertz til høsten i 2021 leverede 22 nye mejetærskere.

- Det blev også til 47 brugte mejetærskere klargjort og leveret i 2022 og tre af den nye 1290 HD-pressere blev det også til i 22-høsten, så man må bare sige, at høstmaskiner fylder rigtig meget i vores forretning, siger Christian Holst og tilføjer:

- Når vi ser frem imod den kommende høst, er ordrebogen også rimelig fyldt, og vi skal på nuværende tidspunkt allerede levere 11 nye mejetærskere og to nye HD- pressere. Ydermere har vi også disponeret nogle maskiner hjem til handler her i foråret, så mon ikke vi kommer på 18-20 høstmaskiner alt i alt, inden vi ser os om.

Læs også