Nyt samarbejde ser dagens lys

Søllested Maskinforretning A/S og Sivertsen A/S har indgået nyt samarbejde om salg af slagleklippere fra Perfect.

- Vi har indgået samarbejde med Sivertsen A/S, som importerer slagleklippere fra højkvalitetsmærket Perfect, siger Christian Krogh fra Søllested Maskinforretning A/S og fortsætter:

- Det er simpelthen et top lækkert kvalitetsprodukt fra øverste hylde til afpudsning af frøgræs.

Frøavlere har måske set maskinerne fremvist på Store Frødag, og Søllested Maskinforretning A/S glæder sig til at tage imod frøavlere, der har lyst til at komme ind og få syn for sagen i forretningen.

- Vi er glade for det nye samarbejde, og vi ser frem til fortsat at kunne levere høj kvalitet til vores kunder, siger han.

Høj kvalitet

Sivertsen A/S er beliggende i Roskilde og udenfor Aakirkeby på Bornholm. Herfra sælges hovedsageligt professionelle maskiner til professionelle brugere. Virksomheden importerer en lang række mærker og er også importør af slagleklippere fra Perfect, der er et hollandsk produkt.

- Perfect har 75 års erfaring i branchen, og de leverer simpelthen maskiner i topkvalitet, siger Martin Jensen, salgskonsulent, Sivertsen A/S.

Han fremhæver, at en af fordelene ved slagleklippere fra Perfect er, at tromlen er 100 procent uden vibrationer, og dermed slides de ikke så hårdt i lejerne.

Samtidig har maskinerne fordele, når det gælder højt græs. Den ene model er en frontmonteret klipper, der ikke lægger tryk på marken, fordi den bliver trukket i stedet for at blive skubbet.

Populære maskiner

Perfect-programmet har klippere til alle former for brakpudsning og slåning af såvel fint som groft materiale med forskellige slagletyper fra 900 til 2700 gram med udskifteligt skær.

- Vores mest solgte model er KT-300. Det er en 3-meter bagmonteret klipper med hydraulisk sideforskydning. Til frøavlerne er specielt den nyudviklede Triwing 860 populær, siger Martin Jensen og fortsætter:

- Den har en frontklipper på typisk 300 centimenter, samt to bagmonterede 320 centimeter klippere. Alle med justerbart marktryk. Frontophænget er specielt, fordi det er udformet, så frontklipperen trækkes i stedet for at blive skubbet, så man opnår en høj hastighed og et ensartet resultat.

God aftale

- Vores nye aftale med Søllested Maskinforretning A/S er, at de vil forhandle maskinerne i det sydsjællandske - primært i forhold til salg til frøgræsavlere, siger Martin Jensen og fortsætter:

- Vi oplever, at der er stor succes med at få klippet tæt og få pudset af, når det gælder græsarbejdet, siger han.

Samarbejdet mellem importør og forhandler er opstået på baggrund af en henvendelse fra Søllested Maskinforretning A/S, som ønskede at skifte slagleklipper-mærke.

- Det, de efterspurgte, var et produkt som enten var lige så godt eller bedre end det, de plejede at føre. Og det er noget, som Perfect i den grad kan klare, forklarer Martin Jensen og fortsætter:

- På den måde er det oplagt. Vi har et stykke vej til Lolland fra Roskilde, og Søllested Maskinforretnings kortere transporttid til kunderne giver naturligvis en bedre kundeoplevelse.

Perfect KT-300

Specifikationer

Arbejdsbredde på 3 meter

Justerbar udkaster skærm - kraftig bagrulle med afskraber

1000 rpm gearkasse - PTO med friløb

Hydraulisk sideforskydning 58 cm

Aut. remstrammer

Egenvægt 1030 kg

Kræver minimum 75 hk traktor

Læs også