Agritechnica tilbage efter fire års pause

Der er tilmeldt 2.000 udstillere fra 49 lande verden over til Agritechnica-udstillingen i Hannover til november.

På grund af coronaen er det fire år siden, at den kæmpestore Agritechnica-maskinmesse fandt sted i Hannover. Til november bliver der så atter lejlighed for de flere tusinde danske landmænd og andre maskininteresserede at tage turen til Hannover for at studere det seneste nyt på maskinfronten. Normalvis besøges messen af over 400.000 gæster fra hele verden, og samme niveau ventes, når de 25 udstillingshaller med et samlet udstillingsareal på over 40 hektar efter den ufrivillige pause i 2021 fyldes med maskinnyheder fra 3.000 udstillere fra over 50 lande i dagene den 12. til 18. november 2023 i Hannover.

Alle førende landbrugsmaskinvirksomheder vil være repræsenteret. Et stort antal udstillere er også blevet registreret til den parallelle udstilling, Systems & Components, B2B-markedspladsen for den internationale landbrugsmaskinleverandørindustri i hele Off-Highway-sektoren.

- Som verdens største messe i branchen er Agritechnica-udstillingen ikke kun den førende internationale forretningsplatform, men også et forum for den verdensomspændende professionelle udveksling af fremtidsorienteret afgrødeproduktion. Grøn produktivitet er det gennemgående tema for Agritechnica 2023 med fokus på udfordringerne ved moderne planteavl, lyder det i en pressemeddelelse forud for messen.

Agritechnicas udstillingsprogram vil blive ledsaget af et teknisk program, der tilbyder live events, demoshows og en ny ekspertplatform, der udforsker emner som smart farming.

Tag med LandbrugFyn til Hannover

Ligesom i 2019 vil LandbrugFyn arrangere en bustur for interesserede fynske landmænd og maskinfolk til Agritechnica-messen.

Turen finder sted torsdag den 16. og fredag den 17. november. Der vil være besøg begge dage på messen, og overnatning finder sted på et stort hotel i Harzen, sammen med godt 400 øvrige danske messegæster, primært fra Fyn netop den aften.

Effektivt Landbrug forestår som ved de tidligere messer busrejser for omkring 3.000 danske besøgende fra hele landet i ugens løb. Prisen for turen er 2.895 kroner pr. person. Tilmelding er hurtigst muligt via www.landbrugfyn.dk og senest 1. oktober.

Læs også