Opdateret kraftkarl fra TYM

TYM T395 leveres nu med en ny, rummelig, fabriksmonteret førerkabine med aircondition som standard. T395'eren fås også i en såkaldt ROPS-version uden førerkabine samt i en smalsporsversion.

Der er godt nyt for brugere af små traktorer i segmentet fra 35 til 50 hk.

3-serien fra TYM, der blandt andet omfatter den populære model T395 med 4-hjulstræk og en 37,5 hk Stage V Yanmar dieselmotor med partikelfilter, er nemlig blevet opdateret.

Model T395 er blandt andet populær hos kommuner, anlægsgartnere, hestestutterier og golfbaner. TYM T395 leveres nu med en ny, rummelig, fabriksmonteret førerkabine med aircondition som standard. TYM-traktorerne importeres og markedsføres af Helms TMT-Centret A/S.

Som bruger kan man nu glæde sig over førerkabinens brugervenlige indretning.

Instrumentbrættet er digitalt, og PTO'en til- og frakobles med en knap, ligesom cruise-control-funktionen. Kendetegnende for TYM T395 er i øvrigt dens stærke lift.

T395'eren er derfor rigtig velegnet til kørsel med fræser, slagleklipper og andre PTO-drevne maskiner. Modelvarianten T395 HST er udstyret med en trinløs HST-transmission med tre gruppegear. Autodrive-funktionen øger motorens omdrejningstal, når man træder på kørepedalen.

Synkroniseret gearkasse

Den anden modelvariant, T395 ST, har en synkroniseret Shuttle-gearkasse med 12 gear i hver kørselsretning. TYM T395'erens velkendte, minimale venderadius betyder, at traktoren med sin bredde på blot 1.400 millimeter kan vende rundt som en 2-hjulstrukket traktor.

I øvrigt fås T395'eren nu i en smalsporsversion, så traktoren kan komme rundt på steder, hvor pladsen er ekstra trang. Og dækker det ens behov, kan traktoren også leveres i en såkaldt ROPS-version uden førerkabine.

TYM T395 er veludstyret som standard, hvilket bidrager til at holde prisen på den komplette traktor nede, påpeges det.

Læs også