Tomme haller fyldes med det nyeste isenkram

I morgen slår Agritechnica-udstillingen dørene op, og Hannover Messecenter summer af aktivitet her fredag/lørdag, mens udstillernes stande tager form. Det er en utrolig oplevelse at se 24 tomme haller eller 40 hektar indendørs areal forvandles til imponerende stande, der præsenterer det nyeste inden for teknik og maskiner til landmænd over hele kloden.

For enhver med en interesse for maskiner er Agritechnica det ultimative sted at være. Her udfolder sig det største skue af nyheder, innovationer og nye metoder. Hver eneste hal er fyldt til bristepunktet med de mest avancerede maskiner, og selvom vi har dækket næsten alt på vores medieplatforme, er der altid noget nyt og spændende at opdage i løbet af udstillingsugen. Agritechnica-udstillingen er således en begivenhed, der altid er et besøg værd.

Det er altså i morgen Agritechnica starter officielt, søndag, og løber frem til lørdag den 18. november. Uanset om du er landmand, maskinentusiast eller blot nysgerrig på det seneste nye, så er Agritechnica-udstillingen 2023 et besøg værd.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også