Ny stormejetærsker fra Case IH

Case IH er klar med en ny stormejetærsker i AF-serien, som vil blive lanceret i 2024. Den nye enkeltrotormejetærsker med seks moduler får en motorydelse på 775 hk, hvilket er 24 procent mere end tidligere modeller.

Ifølge Case IH vil den nye mejetærsker i AF 10-serien have branchens førende kapacitet, så landmændene kan høste flere hektar på kortere tid.

Kombinationen af effektiv kraft, øget kapacitet og større rense- og kornhåndteringssystemer vil maksimere afgrødeflowet gennem hele maskinen.

I en pressemeddelelse, udsendt under Agritechnica-messen, nævner Case IH, at stormejetærskeren vil være udstyret med en motoreffekt på 775 hk, hvilket er 24 procent mere kraft end tidligere modeller. Korntanken vil have en kapacitet på 20.000 liter, og tømmehastigheden bliver 210 liter i sekundet.

Fortsat enkelt rotor-model

Der vil være en længere rotor – op til 50 procent mere separation til at behandle højtydende afgrøder og et nyt Cross Flow Plus-rengøringssystem, som er forbedret med 32 procent i forhold til tidligere modeller.

- Landmændene er afhængige af at kunne håndtere høsten så effektivt som muligt, og vi har sat trumf på med denne nye serie, siger Bill Weber, global product leader for harvesting hos Case IH og fortsætter:

- Case IH er den eneste producent i branchen, der tilbyder en enkelt rotor med seks moduler og op til 775 hestekræfter. Vi sætter standarden med branchens førende rengøringssystemkapacitet og korntankstørrelse. Vores AF-serie er den næste udvikling inden for teknologi og uovertruffen kapacitet, hvilket i sidste ende forbedrer produktiviteten for vores kunder, siger han.

Mejetærskeren vil blive lanceret i 2024.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også