Flere kræfter i nye T8 Genesis-traktorer

Mere kraft - samme udseende og fornemmelse. Fra 2025 kan New Holland levere fem opdaterede T8 Genesis-modeller. Traktorerne yder mellem 5 og 15 hestekræfter mere og har en forbedret brændstoføkonomi.

Det er ikke til at se det, men New Hollands T8 Genesis-serie har fået en opdatering. Det betyder, at modellerne nu leverer flere hestekræfter og er udstyret med en forfinet motorstyring i forhold til de nuværende T8-traktorer. Kunderne kan forvente en stigning på mellem 5 og 15 hestekræfter på modellerne, som nu hedder T8.325, T8.355, T8.385, T8.415 og T8.440.

New Holland har opdateret serien for at møde efterspørgslen efter flere kræfter i de helt store traktorer, særligt til jordbearbejdningsopgaver. Serien er udstyret med nye hydrauliske fjernventiler og koblinger, som skal øge hydraulikkens præstationer i T8-serien. Der er også foretaget forbedringer af motorsoftwaren, der giver yderligere effektivitet og en forbedret brændstoføkonomi.

- Vores kunder fortsætter med at søge efter mere effektivitet og ydeevne fra deres traktorer uden at ændre udseendet eller chassiset, siger Ken Paul, produktmarketingchef for traktorer hos New Holland, og fortsætter:

- De nye T8 Genesis-traktorer er designet til at levere flere hestekræfter og en forbedret brændstoføkonomi uden at gå på kompromis med det udseende og den fornemmelse, traktorførerne værdsætter fra de nuværende T8-modeller, pointerer han.

De nye Genesis T8-traktorer kan leveres fra 2025.

Læs også