bannerPos

AE Maskiner flytter til HCP i Randers

- Målet for både AE Maskiner og HCP Maskincenter har gennem hele processen været at samarbejde og skabe muligheder for at optimere begge vores virksomheder og holde fokus på at forbedre kundeoplevelsen. Med en virksomhed som AE Maskiner i vores hus til at servicere vores kunder, kan vi fremover bruge alle vores kræfter på rådgivning og salg til kunderne, siger Christopher Kiær, HCP. Foto: Per Jørgensen

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
25-05-2020 12:17

Omsætningen er steget, kundekredsen er blevet større, flere medarbejdere er kommet til, lagerpladsen er blevet for trang og værkstedskapaciteten for lille, hedder det i en pressemeddelelse fra AE Maskiner, der flytter virksomheden ind hos HCP Maskincenters bygninger på Bronzevej 3 i  Randers SV og samtidig udliciterer HCP alt service til AE Maskiner, som for fremtiden servicerer AE Maskiner og HCP Maskincenters kunder fra det 2000 kvadratmeter store værksted på Bronzevej i Randers.

- Flytningen af AE Maskiner fra Ørsted til Randers skal ses som et naturligt skridt på vejen til at fremtidssikre vores virksomhed. I takt med, at virksomheden vokser bliver organisationen også større og målet er derfor at optimere service, logistik, salg og handel og få alt under ét tag og dermed skabe en større sammenhængskraft og bedre arbejdsflow i hverdagen, siger ejer af AE Maskiner, Anders Ebbesen.

AE Maskiner vil nu bruge foråret og sommeren på at gøre klar og flytte de i alt 25 medarbejdere, udstyr, reservedelslager og maskiner inden der bydes velkommen i de nye lokaler mandag den 3. august.

Gamle bygninger kræver vedligehold

Selvom landbrugene og de nye staldbygninger bliver større og større, er det vigtigt at bevare de gamle og mindre avlsbygninger som et vidne om landets stolte landbrugstraditioner.

Nyt fodertilskud har ført til friske søer og flere grise

- Når vi får tre grise mere igennem pr. årsso inklusiv de managementmæssige tiltag, så har det værdi. Sådan lyder ordene blandt andet fra en fynsk svineproducent, der i snart et år har tilsat fodertilskuddet EP199 i drægtigheds- og diegivningsperioden.

USDA overrasker prisstærkt

For en gang skyld overrasker det amerikanske landbrugsministerium med en prisstærk WASDE-rapport for blandt andet hvede. Det ser derfor stadig ud til, at hvedeprisen kan gå yderligere op til trods for den igangværende europæiske hvedehøst.

Så er kornhøsten i gang på Sydvestfyn

Som et af de første steder i Danmark tog Henrik Banke og hans far, Jørgen Banke, som tilsammen ejer Ebberup Maskinstation på Sydvestfyn, i dag hul på høst af deres vinterbyg.

Sparker gang i multifunktionel jordfordeling

De første tre projekter med multifunktionel jordfordeling kan nu starte op, efter at Landbrugsstyrelsen har givet tilladelse til tre projekter. I alt forventes det, at der kan blive omfordelt mere end 2.000 hektar landbrugsjord gennem frivillige aftaler.

Forudser normal svensk høst

Svenske Lantmännen forudser, at den svenske korn- og oliefrøhøst i år bliver på 6,1 millioner tons, hvilket er på et normalt leje.

Landbruget kræver svar om kloakvandet i Limfjorden

Nu vil landboforeningerne LandboNord, Agri Nord, LandboThy og Landboforeningen Limfjord have klarlagt, hvor mange næringsstoffer, blandt andet kvælstof og fosfor, der er i udledningerne fra kommunerne. Det vil de, efter det er kommet frem, at flere kommuner udleder urenset spildevand direkte i Limfjorden.

Et lille håb om fælles løsninger og intern enighed

På LandboNords generalforsamling, der i år foregik digitalt, lagde formand, Niels Vestergaard Salling, vægt på vigtigheden af fælles løsninger med blandt andre DN, mens der internt i landbruget er brug for fælles fodslag.
Side 1 af 1874 (37477 artikler)Prev1234567187218731874Next