Claas klar med operationel leasing

Efter et stigende behov og efterspørgsel i markedet tilbyder Danish Agro Machinery og de danske Claas-forhandlere nu muligheden for operationel leasing af traktorer.

Danish Agro Machinery A/S har i længere tid arbejdet med at udvikle et koncept til operationel leasing af Claas-traktorer. Et koncept, der nu er klar hos hele landets Claas-forhandlere.

- Vi ser et stigende behov for, at kunden har brug for budgetsikkerhed og ganske enkelt at kende sine omkostninger på traktoren, fortæller salgschef i Danish Agro Machinery A/S, Lars Johnsen, og fortsætter:

- Vi har derfor udviklet et koncept, hvor kunden får stillet en traktor til rådighed med alt inklusive vedligeholdelse og service. Kunden betaler for forbrugsretten og afregner pr. time, forklarer han.

Claas operationel leasing tilbydes i et bredt udvalg til forskellige Claas traktorserie – de såkaldte fokusmodeller, og en aftale giver mulighed for at lease traktoren i en periode, som kunden selv definerer.

- Det er en fleksibel løsning, hvor kunden selv definerer, hvor længe aftalen skal løbe på, og hvor mange timer aftalen indeholder, siger Lars Johnsen.

Claas operationel leasing er en landsdækkende løsning, der tilbydes alle landets Claas-forhandlere. Det er derfor hos den lokale forhandler, at aftalen laves, og også her service og vedligehold af traktoren foregår.

Læs også