bannerPos

Der er plads til begejstring i den nye e-Boxer

Hvis man ikke vidste bedre, ville man ikke vide, at den nye Subaru Forrester e-Boxer også er et redskab i arbejdsøjemed. De primære prioriteter er lagt an på multifunktionalitet og sikkerhed.

Henning K. Andersen

04-05-2019 12:15
Til efteråret går tæppet for den danske premiere på Subarus seneste Forrester-model, e-Boxer.

Det er den første Subaru-model med indbygget elmotor, men det, der primært er indtrykket efter en tur i landskabet, er hvor villig SUV’en er til at komme frem i landskabet, mængden af udstyr, og ikke mindst den benplads, der er på både for- og bagsædet. 

Bilen er den femte SUV-model fra Subaru, og selskabets fokus på sikkerhed er skruet i vejret med kraftige bremser, autobrems-funktion, også når man bakker, og en lang række andre funktioner, der giver lyd og lys fra sig, når man bliver overhalet eller krydser bane på motorvejen!

Vi har været på tur for at teste den nye Subaru Forrester e-Boxer til en anmeldelse. Den kan du læse i næste nummer af MaskinParken.

 

 

Fantastiske muligheder for nytænkning til den nye regering

Dette er et læserbrev, som vi hos Effektivt Landbrug har valgt at bringe i vores medier.

Start med at teste gradueret udsæd på to marker til efteråret

Planteavler Anders P. Møller begynder at kunne se resultater af sin graduering af udsæd og gødning. Præcisionsjordbrug er en disciplin, man hele tiden kan bygge ovenpå – jo flere data, man indsamler, jo mere kan man optimere udbyttet, fremhæver han.

Oplev USA fra New York til Orlando

På en spændende studietur fra 27. oktober til 6. november kan man se mange af USA’s højdepunkter på østkysten, besøge interessante landbrug samt maskinfabrikken i byen New Holland, som har lagt navn til det kendte mærke.

Æblehøst bliver langt under middel

Årets høst af danske æbler bliver nærmest katastrofal. I hvert fald hvis man skal tro flere avlere på Sjælland.

Danske Vandløb: For mange er fortsat med i vandområdeplaner

Antallet af vandløb, der indgår i vandplanerne i den kommende periode, er fortsat urealistisk højt, mener organisationen Danske Vandløb.

Høstoverblik: Godt i gang med høsten i hele landet

Mejetærskerne er i denne uge blevet luftet i vinterbyggen i alle landsdele. Effektivt Landbrug har bedt en række konsulenter fortælle, hvordan høsten er kommet fra start i deres område.

- Jeg kan blive nødt til at blive konventionel landmand igen

Hvis forslaget om at nedsætte den tilladte brug af konventionel gylle og halm bliver vedtaget i økobranchen, så overvejer den økologiske planteavler Klaus Aage Bengtson, som driver små 1.100 hektar, at vende tilbage til konventionel produktion. - Det vil virkelig være ærgerligt, hvis det her bliver hastet igennem. For det virker uigennemtænkt, siger han.

Så høstes der strandsvingel

Onsdag blev de første hektar strandsvingel høstet på Vestfyn. Og den er overraskende tør.

Case IH udfordrer til dyst i marken

Er du frisk på en udfordring, er Case IH klar til at komme forbi med deres Axial Flow-mejetærsker i håb om at kunne præstere lidt bedre, end hvad du selv kan. De udfordrer andre mejetærskere i spild, kernekvalitet og kapacitet.
Side 1 af 1586 (31720 artikler)Prev1234567158415851586Next