bannerPos

Der er plads til begejstring i den nye e-Boxer

Hvis man ikke vidste bedre, ville man ikke vide, at den nye Subaru Forrester e-Boxer også er et redskab i arbejdsøjemed. De primære prioriteter er lagt an på multifunktionalitet og sikkerhed.

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
04-05-2019 12:15
Til efteråret går tæppet for den danske premiere på Subarus seneste Forrester-model, e-Boxer.

Det er den første Subaru-model med indbygget elmotor, men det, der primært er indtrykket efter en tur i landskabet, er hvor villig SUV’en er til at komme frem i landskabet, mængden af udstyr, og ikke mindst den benplads, der er på både for- og bagsædet. 

Bilen er den femte SUV-model fra Subaru, og selskabets fokus på sikkerhed er skruet i vejret med kraftige bremser, autobrems-funktion, også når man bakker, og en lang række andre funktioner, der giver lyd og lys fra sig, når man bliver overhalet eller krydser bane på motorvejen!

Vi har været på tur for at teste den nye Subaru Forrester e-Boxer til en anmeldelse. Den kan du læse i næste nummer af MaskinParken.

 

 

Ser Øresundssag som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

- Den her med, at de har villet lukke deres eget lort ud ved København lige midt i badesæsonen, den kommer sgu til at svide, vurderer formanden for Bæredygtigt Landbrug.

Nu afgøres om aksbeskyttelsen i hvede skal deles i to sprøjtninger

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Studietur til Brasilien og Argentina

Landbrug, natur og kultur er meget anderledes i Brasilien og Argentina på grund af helt andre klimatiske og politiske betingelser. Nu er der en chance for at opleve det på en studietur fra 18. november til 1. december i år.

Det trækker mod en tidlig høst

- Afgrøderne står godt lige nu, men vejrudsigten siger tørt og varmt de kommende uger. Så jeg forudser, det bliver en tidlig høst indenfor den normale høstperiode, vurderer Mogens Hansen.

No till giver senere såning af vårafgrøder

På Lynggård har man efterhånden mange års god erfaring med pløjefri dyrkning. - Vi ser mest en udfordring i koldere jord om foråret og dermed let 14 dages senere såning af vårafgrøder, siger driftsleder Mogens Hansen.

Tyve års tjek på om pesticider udvaskes til grundvandet

Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvand (VAP) blev for 20 år siden skabt ud fra et politisk ønske om at sikre kvaliteten af grundvandet. VAP har siden leveret resultater om risikoen for udvaskning af pesticider og dermed ny viden til reguleringen af pesticider.

Udlejning af landbrugsejendomme

De fleste landbrug råder ofte over et eller flere stuehuse, som ikke anvendes i forbindelse med driften, men derimod udlejes til enten private eller medarbejdere.

Sæt et vandur på strengen og undersøg vandets indhold

En ko skal drikke tre gange sin ydelse, men gør den det? En bygningsrådgiver anbefaler at få sat et vandur på streng, at få lavet en vandanalyse og gjort vandkarrene rene hver eneste dag. Og sidst, men ikke mindst, bør man tænke over, om ens vandkar hænger i den rigtige højde, 70-70 centimeter over jorden.
Side 1 af 1849 (36973 artikler)Prev1234567184718481849Next