bannerPos

Der er plads til begejstring i den nye e-Boxer

Hvis man ikke vidste bedre, ville man ikke vide, at den nye Subaru Forrester e-Boxer også er et redskab i arbejdsøjemed. De primære prioriteter er lagt an på multifunktionalitet og sikkerhed.

Henning K. Andersen

04-05-2019 12:15
Til efteråret går tæppet for den danske premiere på Subarus seneste Forrester-model, e-Boxer.

Det er den første Subaru-model med indbygget elmotor, men det, der primært er indtrykket efter en tur i landskabet, er hvor villig SUV’en er til at komme frem i landskabet, mængden af udstyr, og ikke mindst den benplads, der er på både for- og bagsædet. 

Bilen er den femte SUV-model fra Subaru, og selskabets fokus på sikkerhed er skruet i vejret med kraftige bremser, autobrems-funktion, også når man bakker, og en lang række andre funktioner, der giver lyd og lys fra sig, når man bliver overhalet eller krydser bane på motorvejen!

Vi har været på tur for at teste den nye Subaru Forrester e-Boxer til en anmeldelse. Den kan du læse i næste nummer af MaskinParken.

 

 

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next