JCB til Roerslev

Roerslev Smedie & Maskinforretning har fået forhandlingen af JCB Agri programmet af læssemaskiner og Fastrac traktorer.

Som det i sidste uge kunne læses om J. Dyhr A/S i Gudbjerg, så er Roerslev Smedie & Maskinforretning ligeledes blevet forhandler af JCB Agri programmet.

- Det passer rigtig godt ind i vores program, hvor vi i forvejen har de mindre Thaler læssere op til 2,5 tons og Eurocomach minigravere, siger indehaver Michael Larsen.

Med knækstyrede minilæssere, teleskoplæsserne og gummigeder indeholder JCB Agri-produktpaletten maskiner fra 2,5 til 18 tons, alle målrettet landbruget og beslægtede opgaver.

- Det er et stort og anerkendt program af kvalitetsmaskiner, som vi glæder os til at tilbyde vore kunder, understreger Michael Larsen og tilføjer, at JBC-konceptet for teleskoplæssere blandt andet gør det muligt at beholde redskaberne fra den hidtidige læsser i bedriften. Redskabsindsatsen på den nye læsser skal blot vælges ved bestillingen. 

Hurtige traktorer

Med i Agri-programmet hører også de hurtige JCB Fastrac traktorerne, der kan godkendes som lastvogne til vejtransport. Men som også med hastigheden og kørekomfort er attraktive til landbrugsopgaver.

- Der kører mange Fastrac ude i landskabet, og efterspørgslen efter traktorerne, som i Tyskland er godkendt til 60 km i timen, er stor, siger den nye JBC-forhandler.

Importen af JCB Agri-programmet skiftede tidligere på året til Brøns Group. Virksomheden i Skærbæk er tillige importør af Krone og Amazone redskaberne, som Roerslev Smedie & Maskinforretning også er forhandler af.

- Derfor har vi et rigtigt godt samarbejde og en stærk opbakning fra Brøns. Det strækker sig med Krone helt tilbage til 2007, hvor jeg startede forretningen, fortæller Michael Larsen, der har seks ansatte i sin virksomhed.

Læs også