Maskinleverandør samler aktiviteter under ét navn

Stroco Agro og Powtec har skiftet navn til WekoAgro Machinery og samler alle aktiviteter under samme navn. Dermed kan landbrug og maskinstationer nu få flere maskiner fra samme leverandør, der tillige udvider inden for flere afgrøder som kartofler og græs

WekoAgro Machinery er eneimportør af flere maskinmærker – blandt andet Annaburger, der indtil nu har været under Stroco Agro´s vinger.

MASKINER Den nye konstellation bliver en klar fordel for kunderne fastslår adm. direktør, Tom Myrdal:

-  Vi samler aktiviteterne og gør det enkelt. Med den nye konstellation kan kunderne få en bredere pallette af maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer hos os. Vi tilbyder samme gode service og som noget nyt, udstyr til kartoffelsortering og græsbehandling. Vi har vægtet, at det nye program også er kvalitetsmaskiner som vores øvrige sortiment.

Medarbejderne i WekoAgro Machinery er godt tilfredse med navneskiftet og ser frem til at kunne sælge og markedsføre de mange løsninger under samme firmanavn.

 

Specialist i flere afgrøder

WekoAgro Machinery er importør af maskiner til jordbearbejdning, plantebeskyttelse, såning og kartoffeludstyr, og sælger derforuden vandings- og transportløsninger og udstyr til græsbehandling.

De er på de enkelte forretningsområder eneimportør af kvalitetsmaskiner fra Horsch, Annaburger, SIP m.fl. Det forhold at WekoAgro Machinery sælger direkte til kunderne og ikke har et forhandlernet gør, at kunderne har tættere adgang til specialistviden.

-  Vi sender løbende vores medarbejdere på uddannelse hos vores leverandører. Det giver en stor knowhow og mulighed for hurtigt at afhjælpe evt. problemstillinger hos vores kunder. Det er noget af det, vi er kendte for, og det skal vi fortsætte med i den nye konstellation, siger Tom Myrdal.

 

Stærk ejerkreds

Da Stroco Agro startede i 2000 blev den første landbrugsmaskine leveret til Frijsenborg Gods/familien Wedell. Nu indgår Bendt Wedell i ejerkredsen. Det siger noget om tilliden til virksomheden.

- Det er en klar fordel for os, at Bendt Wedell er del af ejerkredsen med sit store kendskab til landbrug og landbrugssektoren. Ud over Bendt Wedell består ejerkredsen af Lotte Strøier, som har været del af driften helt fra starten og bestyrelsesformand Christian Dybdal Christensen, der bidrager med stor kommerciel erfaring, slutter Tom Myrdal.

jba

Læs også