bannerPos

Minilæsser nummer 25.000 produceret

25.000 Giant-minilæssere produceret siden 1996.
08-06-2020 10:00

Giant kunne i uge 22 producere minilæsser nummer 25.000. En elektrisk minilæsser, model G2200E X-TRA, solgt til en hollandsk kunde.

Det tog Giant 20 år at nå denne milepæl. Efter grundlæggelsen i 1996, blev den første minilæsser produceret i 2001. Der blev solgt et begrænset antal de første år, men den store eskalering startede i 2003.

Produktionen flyttede fra et telt i Haaren til en bygning i Oisterwijk. Maskine nummer 10.000 blev bygget i 2014 i et produktsortiment, der er udvidet og som nu også indeholder teleskoplæssere.

I de følgende år blev forhandlernetværket udvidet til 580 forhandlere i 50 lande. Et kontor åbnede i USA. Den øgede efterspørgsel resulterede i, at der bygges yderligere 15.000 Giant-minilæssere de sidste seks år. Der er ikke kun fart på antal af solgte maskiner, der udvides også i produktionen og til et nyt lager.

Ved udgangen af 2020 vil 8.000 kvadratmeter produktion og højhus blive taget i brug. Denne udvidelse giver mulighed for at bygge et større antal af maskiner, og der sigtes efter at producere det dobbelte inden 2025 sammenlignet med i år. Målet er at producere 8.750 maskiner inden år 2025.

pj

 

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next