Nem og omkostningseffektiv sprøjtning

Kverneland lancerer nye funktioner til iXter B-sprøjteserien for endnu mere præcis, nem og omkostningseffektiv sprøjtning.

Med iXflow-E individuel dysekontrol og en helt ny iXspray hardware- og software tilbyder Kverneland nu en højteknologisk sprøjte med et højt niveau af brugervenlighed.

iXflow-E er et nyt cirkulationssystem med elektrisk styrede dyser. Individuel styring af dyserne er mulig med iXspray-brugerfladen i kombination med iXflow-E.

Med iXflow-E er det nemt for brugeren selv at bestemme antal og størrelse af sektioner, der passer bedst til opgaven ud fra blandt andet markforhold.

Nem plug and play

Kombinationen af ​​IsoMatch Geocontrol og GPS gør det muligt at minimere overlap og overdosering. Dermed øges kvaliteten af afgrøden, og samtidig spares der omkostninger.

Serien af iXter B-liftophængte sprøjter er i kombination med iXspray som standard Isobus-kompatibel, hvilket betyder nem plug and play med IsoMatch Tellus Go eller Pro eller en anden Isobus AEF-certificeret terminal.

Den innovative iXspray-hardware og -software med intuitiv touchskærm sikrer brugervenlig betjening af sprøjten. iXspray er fuld af funktioner, der gør det nemt at spare tid og undgå fejl i en travl sæson, ligesom forudindstillinger til sprøjtning og bomkonfiguration let konfigureres.

Arbejdsbredde og opdeling af sektioner kan forprogrammeres til hurtigt at ændres og tilpasses forskellige markforhold, og hvor HC-bommen er velegnet.

pj

Læs også