bannerPos

Ny aftale mellem NHS flishuggere og Dianalund Motor

Maskinprogrammet fra NHS kan opfylde både små og store behov, siger forhandleren fra Dianalund Motor.

Redaktionen

18-05-2019 17:27

Det står i forvejen maskinmærker som MultiOne, Jonsered og Ferrari på udvalget hos Dianalund Motor, men nu kan de sjællandske flishuggerbrugere også glæde sig over at finde NHS på listen.

- NHS giver en god rød tråd i forhold til kvaliteten i vores udvalg. Det er et maskinprogram som kan opfylde behov hos både den mindre anlægsgartner og den helt store skoventreprenør – og alt der imellem, siger Christian Andersen, indehaver af Dianalund Motor.

Hos producenten i Silkeborg ser man også frem til et godt og for begge parter givende samarbejde.

- Vi er glade for og stolte over, at der er oprigtig interesse for at forhandle vores produkt. Christian er som forhandler både engageret, aktiv og synlig og det er virkeligt noget som har betydning for os, siger Ejner Husted, senior sales manager hos NHS. Han peger på især de nyere motormaskiner NHS 150 Easy Line og NHS 180mw Legacy som flishuggere, der forventes at sælge godt på Sjælland.

Dianalund Motor har allerede solgt de første NHS flishuggere, efter at forhandlerkontrakten blev underskrevet.

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next