bannerPos

Ny aftale mellem NHS flishuggere og Dianalund Motor

Maskinprogrammet fra NHS kan opfylde både små og store behov, siger forhandleren fra Dianalund Motor.
18-05-2019 17:27

Det står i forvejen maskinmærker som MultiOne, Jonsered og Ferrari på udvalget hos Dianalund Motor, men nu kan de sjællandske flishuggerbrugere også glæde sig over at finde NHS på listen.

- NHS giver en god rød tråd i forhold til kvaliteten i vores udvalg. Det er et maskinprogram som kan opfylde behov hos både den mindre anlægsgartner og den helt store skoventreprenør – og alt der imellem, siger Christian Andersen, indehaver af Dianalund Motor.

Hos producenten i Silkeborg ser man også frem til et godt og for begge parter givende samarbejde.

- Vi er glade for og stolte over, at der er oprigtig interesse for at forhandle vores produkt. Christian er som forhandler både engageret, aktiv og synlig og det er virkeligt noget som har betydning for os, siger Ejner Husted, senior sales manager hos NHS. Han peger på især de nyere motormaskiner NHS 150 Easy Line og NHS 180mw Legacy som flishuggere, der forventes at sælge godt på Sjælland.

Dianalund Motor har allerede solgt de første NHS flishuggere, efter at forhandlerkontrakten blev underskrevet.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.

Jensen Seeds styrker produktionsplatform med fransk opkøb

Jensen Seeds, der er en del af DLF-koncernen, underskrev i går aftale om opkøb af det franske frøfirma Astera Seed, der ligesom Jensen Seeds er specialiseret i produktion af grøntsagsfrø. Opkøbet betyder, at Jensen Seeds nu kan øge udbuddet af grøntsagsfrø til kunderne.
Side 1 af 1871 (37405 artikler)Prev1234567186918701871Next