Ny auktionsplatform for brugte maskiner

Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.

- Vi har over de seneste år opbygget et stort og stærkt netværk, og vi har etableret os som en virksomhed med en effektiv salgskanal og god service. Men vores behov og ambitioner rækker udover den platform, vi i dag tilbyder vores kunder. Derfor er det nu tid til, at vi med en ny auktionsplatform kan tage det næste skridt og tilbyde et endnu bedre produkt, siger administrerende direktør, Niels Thorkilsen.

Navneændringen og den nye auktionsplatform ændrer ikke på, at kerneforretningen fortsat er den uvildige formidling af brugte maskiner. Det ændrer heller ikke på holdet, som er det samme team af konsulenter og ledere, der også fremover vil hjælpe kunder og samarbejdspartnere med formidlingen af brugte maskiner.

Brugervenlig platform

- Kapows nye auktionsplatform og ERP-system giver vores kunder en fleksibel, tryg og brugervenlig platform. Vi opruster på en lang række områder, hvor vi kommer tættere på kunderne og som giver os mulighed for at yde en langt bedre service og dermed levere et bedre produkt, siger administrerende direktør Niels Thorkilsen.

Når Kapow formidler et salg på den nye auktionsplatform, er det Kapows egne fagprofessionelle medarbejdere, der står for hele processen. Konsulenterne besigtiger varen, fotograferer, prissætter og sørger for, at den rammer så mange i målgruppen som muligt. Blandt andet med et markant større fokus på onlinemarkedsføring end tidligere.

pj

Læs også