Ny høst-app fra New Holland på dansk

New Holland Agriculture har udviklet en ny app til smartphones og tablets. App’en kan optimere New Holland mejetærskeres effektivitet og præstation.

Den nye høst-app fra New Holland, Harvest Excellence, giver piloten mulighed for at optimere indstillingerne for deres mejetærsker under hensyntagen til jord- og afgrødeforhold og ved at levere problemløsninger, når det er nødvendigt.

App’en blev lanceret i 2017 på engelsk på udvalgte markeder, men er nu også tilgængelig på dansk og kan bruges i høsten, som allerede er i gang rundt omkring i landet.

Harvest Excellence app’en fåes nu med en problemløsningstjeneste for yderligere at optimere indstillingerne på mejetærskeren. App'en leder piloten gennem en række trin, og ved hvert trin angiver piloten, om den foreslåede handling har løst problemet. Hvis den ikke har det, leder app’en piloten til et nyt trin. Hvis forslagene ikke leder til en løsning på problemet, vil appen anbefale at kontakte forhandleren.

Harvest Excellence app’en er tilgængelig til iOS- og Android-operativsystemer, i smartphone- og tabletversioner på App Store og Google Play.

Læs også