Glæder sig over flot modtagelse af nye Valtra-modeller

I går kunne Valtra slutte sin ugelange demotour rundt i Danmark af med en demo i sønderjyske Toftlund. - Folk har taget positivt imod de nye modeller, lyder det fra Laila Bugge Theil, marketingansvarlig, Agco Danmark A/S, Valtra.

Det er blot få uger siden, at Valtra hjemme i Finland den 28. august virtuelt præsenterede sine nye femtegenerations-traktorer, G-serien i området 110-145 hk.  En serie, der erstatter de mindste traktorer i Valtra N-serien.

I søndags startede så den ugelange demotour rundt i Danmark, der er sket i direkte forlængelse af lignende demoture i først Norge og siden Sverige af de nye modeller.

Og hos Valtra glæder man sig over den modtagelse, de nye modeller har fået i Danmark indtil videre:

- Folk har taget positivt imod de nye modeller alle de steder, vi har været siden i søndags. Og der er endda blevet solgt to nye Valtra-traktorer ubesete, siger Laila Bugge Theil, marketingansvarlig, Agco Danmark A/S, Valtra.

Hun har været med på turen, der startede i søndags i Græsted på Sjælland, og i dagene herefter fandt sted i Slagelse, Bjerringbro, Brønderslev, og så altså i går som sidste stop – Toftlund.

Flere modeller

Gårsdagens demo i Toftlund var arrangeret i samarbejde med maskinforretningen Valtec i Kolding.

Valtra havde stået for traktorerne, der i G-serien omfattede to forskellige udgaver – en G125 fuldudstyret med SmartTouch-autostyring og frontlæsser, samt en G135 i Active-udgave med frontlift.

Desuden var der blandt andet også mulighed for at opleve Valtra´s traktorer i de større S- og T-serier. Alle traktorer var spændt for markredskaber og maskiner fra Dal-bo.

john@landbrugsyd.dk
telefon +45 21 25 19 68

Læs også