bannerPos

Pöttinger udvider

Pöttinger har netop igangsat byggeriet af endnu en fabrik i St. Georgen i Østrig, der skal stå klar i forsommeren 2021. De samlede investeringer løber op i 25 millioner euro.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
05-05-2020 10:38
Pöttinger har netop igangsat byggeriet af den fjerde fabrik i St. Georgen i Østrig, der om et år bliver til en helt ny samlebåndsfabrik for produktion af riverne i Top-serien og presserne i Impress-serien.

Pöttinger har netop igangsat byggeriet af en ny fabrik, der bliver Pöttingers nye samlebånd for riverne i Top-serien og presserne i Impress-serien. Den nye fabrik bliver placeret kun fem kilometer fra Pöttingers hovedsæde i Grieskirchen i Østrig og kommer til at koste 25 millioner euro at etablere.

Selvom coronakrisen hærger i Europa holder Pöttinger fast ved sine ambitiøse udvidelsesplaner, og den nye samlebåndsfabrik er planlagt til at åbne i forsommeren 2021. Hele det nye fabriksareal bliver på 6.300 kvadratmeter.

Pöttinger, der har omkring 2.000 medarbejdere ansat på verdensplan, har produktionsanlæg i Grieskirchen, hvor fabrikken produceres græsmaskiner, såmaskinefabrik i Bernburg i Tyskland og Pöttingers jordbearbejdningsmaskinerne bliver produceret i Vodnany i Tjekkiet.

pj

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next