bannerPos

Seksrysters maskine vil blande sig med de store

En seksrysters maskine, der følger godt med. Med flere markante opdateringer bringer New Hollands CX 8.90 sig i position blandt stortærskerne som en ligestillet 35 fods maskine. Foto: Bøje Østerlund

Bøje Østerlund

Freelancejournalist
12-09-2019 07:58
New Holland leverer fra 2020 en stærkt opdateret CX-serie, hvor flere markante nykonstruktioner, blandt andet af tærskecylinderen, bringer den nye CX 8.90 op i 35 fodsklassen.

Ifølge salgschef for New Holland-høstmaskiner i Danmark, Tonni Grønne, bør den nye CX 8.90 være en af de modeller, der bør påkalde sig stor opmærksomhed til sæson 2020.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next