bannerPos

Semler Agro får ny afdelingsleder på sjællandsk hovedcenter

Jesper Ulrik Skallergård er ny afdelingsleder hos Semler Agros sjællandske hovedcenter i Næstved.
10-08-2020 09:10

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, har fundet sin nye afdelingsleder i filialen i Næstved. Ny mand i spidsen i Næstved er 45-årige Jesper Ulrik Skallergård, der kommer med mere end 11 års ledelseserfaring fra N.C. Nielsen A/S.

Semler Agros sjællandske hovedcenter i Næstved har siden 1. juni 2020 været under ledelse af en ny mand i landbrugsfamilien. 45-årige Jesper Ulrik Skallergård kommer til Semler Agro i Næstved med 11 års erfaring fra N.C. Nielsen A/S, landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner, hvor han har taget hele karrierestigen fra montør til servicechef for afdelingen i Karlslunde.

Nu skifter Jesper Ulrik Skallergård dog gaffeltrucken og de store lagerhaller ud med traktorer og markerne, når han som ny afdelingsleder hos Semler Agro i Næstved skal hjælpe det sjællandske hovedcenter med at optimere oppetiden og kundetilfredsheden hos landmændene.

- Efter over 11 år i samme virksomhed glæder jeg mig meget til at prøve mine kompetencer og erfaringer af hos Semler Agro A/S. Det er selvfølgelig altid en stor omvæltning at tage skridtet over til en ny branche, men der er stadig fire hjul på maskinen, og vores vigtigste opgave er stadig at hjælpe landmanden at lytte til deres behov og proaktivt arbejde med at maksimere deres oppetid på deres maskinpark. Det bliver en spændende udfordring, jeg ser meget frem til, siger afdelingsleder for Semler Agro i Næstved, Jesper Ulrik Skallergård, og fortsætter:

- Landbrugsindustrien er noget helt særligt. Det mærker man med det samme, når man træder ind i forretningen. Det moderne landbrug drives af yderst kompetente og professionelle folk, der alle er velforberedt, ved, hvad de vil have, og hvad der skal til for at skabe en god forretning. Min ambition som ny afdelingsleder er at skabe et trygt og godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere med en høj grad af viden og faglighed til at løse fremtidens udfordringer for den lokale landmand. Ligegyldigt udfordringen skal vi altid være klar til at hjælpe for enden af marken, når behovet opstår.

Sjællands maskinhandel
Når Jesper Ulrik Skallergård tiltræder hos Semler Agro i Næstved, bliver det ikke kun med et fokus på lokalområdet. Filialen i Næstved er nemlig Semler Agros regionale hovedcenter, så selvom Jesper Ulrik Skallergård skal bringe filialen i Næstved tættere på de lokale landmænd, har han også en opgave i at være hele Sjællands foretrukne servicepartner, fortæller driftsdirektør i Semler Agro, Morten Krusborg.

- Vi er meget glade for, at vi kan tilføje en så stærk kapacitet til holdet i Næstved, hvor Jesper skal hjælpe med at forankre Semler Agros overordnede strategier og målsætninger lokalt og regionalt. Jesper kommer fra en anden stor koncern over til os, og jeg ser gode muligheder for, at det er noget, vi alle kan drage fordel af. Vi ser frem til, at han kan være med til at styrke Semler Agros position på Sjælland, siger Morten Krusborg.

Med ansættelsen af Jesper Ulrik Skallergård, der tiltrådte den 1. juni, sker der en rokade i Semler Agro i Næstved, hvor Brian Hemmingsen bliver Værkstedskoordinator, og Tobias Madsen bliver Produktkoordinator for Traktorer.

Bedre resultater for økologiske landbrug

I 2019 landede det gennemsnitlige driftsresultat for økologiske heltidslandbrug på 0,9 mio. kr., hvilket er udtryk for en betydelig fremgang i forhold til 2018, men dog lavere end resultaterne i 2016 og 2017, viser en opgørelse hos Danmarks Statistik.

Fødevarestyrelsen kontrollerer rengøring af 300 lastbiler

Fund af afrikansk svinepest i Tyskland har gjort grundig rengøring af de lastbiler, der krydser den danske grænse, vigtigere end nogen sinde. Det næste halve år kontrollerer Fødevarestyrelsen mere end 300 lastbiler.

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.
Side 1 af 1931 (38602 artikler)Prev1234567192919301931Next