bannerPos

Spar tid med båndopruller

- Har man mange bånd, som skal rulles op, kan der være meget tid at hente – helt op til ét minut pr. bånd, som kan blive mange timer sparet på en sæson, lyder det fra producenten af båndoprulleren, Dynello.

Redaktionen

03-09-2019 10:40
Under 10 sekunder tager det at oprulle et bånd for den nye båndopruller fra Dynello, som monteres i en skruemaskine. Produktet er det første af sin slags i verden.

Lastsikring med surringsbånd kan være en tidskrævende opgave, men ikke med en båndopruller til skruemaskinen. Dynello Accu Winder opruller et bånd på under 10 sekunder.

- Har man en skruemaskine, kan den laves til en meget effektiv båndopruller med Dynello Accu Winder, fortæller Jens Kjærulff, medstifter af Dynello, og fortsætter:

- Har man mange bånd, som skal rulles op, kan der være meget tid at hente på denne trivielle opgave. Helt op til ét minut pr. bånd, som kan blive mange timer sparet på en sæson.

Dynello har udover den nye båndopruller til skruemaskinen, også udviklet en komplet elektrisk båndopruller med egen motor og batteri, som man kender det fra en skruemaskine.

Dynello sælger lige nu deres produkter til flere forhandlere i Skandinavien, som kan findes på www.dynello.com.

mip

Lille ko har mange store fordele

Selvom jerseykoen er en lille ko, er den stor rundt omkring i verden. Og hvis det står til Dansk Jersey bliver den, grundet sine resultater, endnu større de kommende år.

L&F beder minister om alternativer til efterafgrøder

I et brev til fødevareminister Mogens Jensen (S) beder Landbrug & Fødevarer om flere virkemidler til at opfylde miljøkravene.

Sprøjtning af pløjefri vinterraps i efteråret

Især sent såede og pløjefri vinterrapsmarker skal hjælpes bedst muligt mod rapsjordlopper og spildkorn, lyder det fra FRDK.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.
Side 1 af 1632 (32632 artikler)Prev1234567163016311632Next