bannerPos

Spar tid med båndopruller

- Har man mange bånd, som skal rulles op, kan der være meget tid at hente – helt op til ét minut pr. bånd, som kan blive mange timer sparet på en sæson, lyder det fra producenten af båndoprulleren, Dynello.
03-09-2019 10:40

Under 10 sekunder tager det at oprulle et bånd for den nye båndopruller fra Dynello, som monteres i en skruemaskine. Produktet er det første af sin slags i verden.

Lastsikring med surringsbånd kan være en tidskrævende opgave, men ikke med en båndopruller til skruemaskinen. Dynello Accu Winder opruller et bånd på under 10 sekunder.

- Har man en skruemaskine, kan den laves til en meget effektiv båndopruller med Dynello Accu Winder, fortæller Jens Kjærulff, medstifter af Dynello, og fortsætter:

- Har man mange bånd, som skal rulles op, kan der være meget tid at hente på denne trivielle opgave. Helt op til ét minut pr. bånd, som kan blive mange timer sparet på en sæson.

Dynello har udover den nye båndopruller til skruemaskinen, også udviklet en komplet elektrisk båndopruller med egen motor og batteri, som man kender det fra en skruemaskine.

Dynello sælger lige nu deres produkter til flere forhandlere i Skandinavien, som kan findes på www.dynello.com.

mip

Kaliumsorbat mod varmedannelse

Kaliumsorbat kan være en mulighed, hvis fuldfoderet vil tage varme i disse dage. Seges er klar med en vejledning.

Lejer McCormick-traktorer ud

Hos Helms TMT-Centret A/S kan man leje en McCormick traktor - eventuelt med forkøbsret. - Vi har igennem det seneste år lejet traktorer ud, fortæller Jakob Helms.

Blandt blinde er den enøjede konge

Planteavlsrådgiver kalder tast selv-systemet i Landbrugsstyrelsen for akademikernes svar på et hamsterhjul.

Svinebestanden stiger med 4,9 procent

En kraftig vækst i antallet af slagtesvin er med til at trække den samlede bestand af svin op med 4,9 procent ved svinetællingen 1. juli, lyder det fra Landbrug & Fødevarer på baggrund af en ny svinetælling.

Mobilt anlæg fremstiller såsæd til enkornssåning

Gl. Buurholt har udvidet flåden og kan nu også tilbyde et mobilt anlæg, som kan sortere såsæd til enkornssåning. Det vil sige en kernestørrelse på mellem kernestørrelse på imellem 2,5 og 3,3 millimeter.

Udlægning af lugtbelastede arealer efter planloven

ifølge en bestemmelse må en lokalplan kun udlægge arealer, der er belastet af lugt, støv eller anden luftforurening fra virksomheder og husdyrbrug til boliger, m.v., hvis lokalplanen med bestemmelser om bebyggelsens højde og placering kan sikre den fremtidige anvendelse mod en sådan forurening.

Får 14 dage til at trække udtalelse tilbage

Lodsejere fra Lille Vildmose pudser nu en advokat på rådmand i Aalborg, Hans Henrik Henriksen (S), som i interview har beskyldt dem for ikke at overholde loven. De kræver, at han trækker udtalelserne tilbage. Ellers venter en tur i retten. Rådmanden selv er tavs.

Vi er absolut opmærksomme på afrikansk svinepest

I Danmarks største zoologiske have i København har man også grise. Og der bliver taget forholdsregler for at sikre sig mod ASF, lyder det.
Side 1 af 1891 (37802 artikler)Prev1234567188918901891Next