bannerPos

Spar tid med båndopruller

- Har man mange bånd, som skal rulles op, kan der være meget tid at hente – helt op til ét minut pr. bånd, som kan blive mange timer sparet på en sæson, lyder det fra producenten af båndoprulleren, Dynello.
Under 10 sekunder tager det at oprulle et bånd for den nye båndopruller fra Dynello, som monteres i en skruemaskine. Produktet er det første af sin slags i verden.

Lastsikring med surringsbånd kan være en tidskrævende opgave, men ikke med en båndopruller til skruemaskinen. Dynello Accu Winder opruller et bånd på under 10 sekunder.

- Har man en skruemaskine, kan den laves til en meget effektiv båndopruller med Dynello Accu Winder, fortæller Jens Kjærulff, medstifter af Dynello, og fortsætter:

- Har man mange bånd, som skal rulles op, kan der være meget tid at hente på denne trivielle opgave. Helt op til ét minut pr. bånd, som kan blive mange timer sparet på en sæson.

Dynello har udover den nye båndopruller til skruemaskinen, også udviklet en komplet elektrisk båndopruller med egen motor og batteri, som man kender det fra en skruemaskine.

Dynello sælger lige nu deres produkter til flere forhandlere i Skandinavien, som kan findes på www.dynello.com.

mip

CNH-chefer sender klima-stikpille til branchekolleger

New Holland lancerer en metan-drevet T6-model. Den reducerer partikelforurening og sparer kloden for CO2-udledning. Også landmanden sparer, lover producenten.

Foderet er i fokus på Fenstengaard

Holdningen er klar hos Fenstengaard Opformering. Det kræver kvalitetsfoder at sikre avlsdyr af topkvalitet. Derfor går familien Kreutzfeldt ikke på kompromis i råvarevalg og optimeringer.

Globale producenter dikterer strukturen

Alle europæiske maskinhandlere oplever konsekvenserne af de store producenters globale strategier for salgsleddet. - Branchen tilpasser sig og bevarer overraskende nok samme antal udsalgssteder, lyder det fra branchedirektør.

Helms viser McHale frem

Jakob Helms fra Helms TMT Centret viser gode nyheder frem fra McHale på dette års Agritechnica

Strukturskader kan undgås

Adfærd i marken og kørsel på især våd jord skal ændres, hvis ikke jordens frugtbarhed og vandledningsevne skal forringes yderligere.

L&F forsøger sig med et nyt løsningsforslag

L&F-formand, Martin Merrild, foreslår rentefrie lån til at lette på tabet.

Nyvalgte fra rød og blå så på grøn biodiesel

De to nyvalgte folketingsmedlemmer, Mona Juul (C) og Malte Larsen (S) fik ny, grøn og bæredygtig inspiration med hjem, da de sammen med administrerende L&F-direktør Anne Arhnung i går lagde vejen forbi Dakas biodieselsfabrik EcoMotion i Løsning nær Hedensted.

Miljøkrav fra oven skaber god innovation

Allan Helms fra Helms TMT Centret mener, at miljøkrav er med til at skabe god innovation. Og som manager for Schäffer forklarer han, at maskinfabrikanten er helt i top med at skabe gode og bæredygtige løsninger.

På med solbrillen hos Valtra

Smartfarming er det nye sort hos Valtra ved Agritechnica. Og Arne Spejlborg guider igennem de smarte nye tiltag.

Prognose: Kina vil importere endnu mere svinekød

Der er ikke udsigt til, at den kinesiske appetit på udenlandsk svinekød bliver mindre efter nytår. Tværtimod, hvis man skal tro en prognose fra den hollandske storbank, Rabobank.
Side 1 af 1688 (33755 artikler)Prev1234567168616871688Next