Superdæk overtager autoværksted

Super Dæk Service bliver endnu stærkere på mekanisk arbejde i Vejen

Dæk- og autoværkstedet Super Dæk Service på Engvej 7 i Vejen overtog pr. 1. september aktiviteterne i Foghs Auto på Engvej 2 B. Max Fogh, som har drevet Foghs Auto siden 2007, er samtidig blevet afdelingsleder for Super Dæk Service Vejen.

- I praksis betyder det, at Super Dæk Service Vejen er blevet et endnu stærkere autoværksted, for mit gamle værksted på Engvej 2 B fortsætter som del af Super Dæk Service, og jeg har taget mine to medarbejdere, en svend og en fleksjobber, med mig. I Vejen afdelingen er vi nu syv medarbejdere, hvoraf de tre er mekanikere, forklarer Max Fogh, som stod for at skulle investere i en udvidelse af værkstedet men i stedet tog imod tilbuddet om at blive afdelingsleder.

- Tilbuddet kom på et passende tidspunkt, og jeg er glad for, at aktiviteterne i mit gamle værksted bliver ført videre i Super Dæk Service Vejen, som er et lokalt led i en solid, landsdækkende kæde med flere end 60 afdelinger, siger den nye afdelingsleder.

Service og reparation

Max Fogh, 43 år, er fra Vejrup men har stort set hele sit arbejdsliv været mekaniker i Vejen. Han fik i 1997 job som mekaniker hos Gorm Jensen på Engvej, og ti år senere overtog han værkstedet, som havde opbygget stor ekspertise i service og reparation af Volvo og Renault.

- Jeg har altid haft en forkærlighed for Volvo og Renault, og min specialviden på de bilmærker har jeg taget med over i Super Dæk Service.

Men jeg vil gerne pointere, at Super Dæk Service lige siden starten i Vejen i 2004 foruden at være et højt specialiseret dækværksted også har været autoværksted, som servicerer alle bilmærker - person og varevogne - i lige så høj kvalitet som de autoriserede værksteder samtidig med, at fabriksgarantien opretholdes. Vi laver alt mekanisk arbejde på person- og varebiler. Serviceeftersyn, reparation af stenslag, olieskift, klargøring til syn osv., siger Max Fogh.

Super Dæk Service er med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder, og de 375 dedikerede og professionelle medarbejdere servicerer både private, virksomheder, industrien og landbruget. Visionen er at være branchens bedste, og SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.

 

Læs også