Tilbage til kendt struktur

Hos Hjallerup Maskinforretning har man arbejdet med en forenkling i brandsammensætningen længe.

Med fuld fokus på Massey Fergusons traktorer, mejetærskere, pressere osv. i kombination med salg af en lang række redskabsmærker og en stor, dedikeret serviceafdeling, der mønstrer flere end 30 teknikere, er Hjallerup Maskinforretning på mange områder ved at finde tilbage til en kendt og meget overskuelig struktur.

- Vi har arbejdet med forenklingen i brandsammensætningen længe og har haft tid til at diskutere vores fremadrettede strategi med bestyrelsen, forklarer adm. direktør Morten Bordvik.

- Hjallerup Maskinforretning har altid evnet at servicere vores kunder indenfor et meget bredt spænd af maskiner, redskaber, service osv. Det er vores DNA, og det bygger vi videre på. Vores profilmærke er Massey Ferguson, vores redskabssortiment er solidt, vores serviceafdelinger fantastisk veludbyggede og vores butikshandel er stor både i butikkerne og på nettet. Tilsammen er det et fantastisk godt springbræt for den fremtidige drift og udvikling, fastslår han.

Ejet af trekløver

Hjallerup Maskinforretning startede i det små for 92 år siden, da Einar Michaelsen overtog forretningen »Hjallerup Maskinværksted«. Hjallerup Maskinforretning udgøres i dag ud over hovedafdelingen i Hjallerup af maskinforretningerne Hjørring Maskincenter, Støvring Maskinforretning og Hjallerup Maskinforretning afd. Randers og nogle udvalgte salgs- og servicepartnere i lokalområder.

Udover at være AGCO-forhandler repræsenterer Hjallerups afdelinger også anerkendte mærker som Kverneland, Weidemann, Hardi, Baastrup, Heva, Bredal og Bogballe. Derudover er man også Samson-servicepartner. Hjallerup Maskinforretning har udviklet sine butiksaktiviteter meget de seneste år og tilbyder kunderne et meget bredt produktprogram i butikkerne og en professionel webshop.

Hjallerup Maskinforretning ejes af Jørgen H. Michaelsen, Laila H. Michaelsen og Betina H. Ørbæk.

l-l

Læs også