Sag fra Næstved tilspidses

Næstved Kommune forsømmer ifølge lodsejer sin oprensningspligt i henhold til vandløbsregulativ. Det betyder øget vandstand i en sø og ødelagt landbrugsjord i nærområdet. Byrådsflertal ønsker nu allerede oprenset ler tilbage i vandløbet, mens gårdejer vil bringe sagen op i Natur- og Miljøklagenævnet.

Bagved Christoffer Steffen Hansen skulle afløbet fra Skåremosen være cirka en god meter bred, men som det ses, er det næsten ti meter. Utallige er de dokumenter, kort, dræntegninger med mere, der ligger bag klagen over Næstved Kommunes manglende vandløbsvedligeholdelse. Men lige lidt hjalp det.

Er der nogle ved kommunen, der ønsker mere natur på bekostning af god landbrugsjord, og er der en skjult dagsorden, som vi ikke kender til? Sådan lyder det fra Christoffer Steffen Hansen, der driver Lindegaarden, en tidligere fæstegård under Sparresholm i Østsjælland.

Christoffer Steffen Hansen undres nemlig over, at Næstved Kommune ikke har gjort mere for at leve op til eget vandløbsregulativ - så god landbrugsjord forbliver g

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også