Ny topchef hos Vinderup Maskiner

Med udgangen af marts overtager Danish Agro alle aktier i den danske maskinforhandler Vinderup Maskiner A/S, som koncernen købte 75 procent af i maj 2017. Samtidig er thyboen Rasmus Thing ansat som ny administrerende direktør i selskabet med tiltrædelse 1. april.

Rasmus Thing har arbejdet snart 15 år i maskinbranchen i forskellige stillinger.

Vinderup Maskiner A/S, der er Claas-forhandler, beskæftiger 48 medarbejdere og omsatte i 2021 for mere end 200 millioner kroner.

Før jul 2021 meddelte den hidtidige delejer og administrerende direktør Jan Pedersen sin beslutning om at sælge de resterende aktier til Danish Agro – og samtidig at fratræde i rollen som direktør.

- Det er med lidt vemod, men også rettidigt, at stafetten nu gives til næste generation i virksomheden. Jeg er meget stolt over det, jeg og min familie har opnået igennem alle årene, og takker alle vores kunder for samarbejdet, samt naturligvis alle medarbejderne for deres opbakning gennem tiden. Der er et stort potentiale, som hele holdet kan indfri i fremtiden, siger Jan Pedersen.

Han fortsætter i Vinderup Maskiner og vil have ansvaret for at udvikle salget af import-produkter, blandt andet VM Loader.

 

Læs også