R2 Agro med ny bestyrelse og ledergruppe

R2 Agro oplyser, at de i henhold til deres strategiplan R2 Optimo nu både har en nyetableret bestyrelse og ledergruppe på plads.

- Grunden til, at vi har både en nyetableret bestyrelse og ledergruppe er, at R2 Agro gennem de sidste 17 måneder efter nedlukning af mink har brugt mange kræfter på at omlægge forretningsgrundlaget, og udover at have defineret fundamentet for fremtiden skal vi også have nye øjne på at eksekvere dette, siger Peter Skou, administrerende direktør i R2 Agro.

Ny i bestyrelsen er Jacob Holm, som igennem mange år har været CEO for Vilofoss-gruppen og som koncerndirektør været en del af ledelsen i DLG. Han stoppede den del af sit virke tidligere på året og helliger sig i dag bestyrelsesarbejde i en række bestyrelser.

- Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde velkommen til Jacob Holm som nyt bestyrelsesmedlem i firmaet. Med den strategi, som skal eksekveres de næste 3,5 år i driften, er vi ikke i tvivl om, at Jacobs deltagelse har stor værdi, udtaler bestyrelsesformand i R2 Agro, Lars Skou og fortsætter:

- Både vi og Jacob er et sted, hvor vi komplementerer hinanden godt, og med denne stærke bestyrelse – med kontinuiteten i form af Carsten Brink og nye øjne i form af Jacob Holm – kan vi sparre aktivt med ledelsen.

I ledergruppen bydes der også velkommen til en ny kollega, nemlig Christian Linnet, supply chain manager.

- I en vækstplan, som vi lægger op til, og med den verden, som vi lever i og med de forandringer, der foregår lige nu med hensyn til råvarer, fragter og materialer generelt, har supply chain-rollen endnu større vigtighed i ethvert selskab, og derfor er vi rigtig glade for, at vi har fået Christian Linnet med på holdet til at varetage denne opgave. En stilling, vi ikke tidligere har haft i selskaber, påpeger Peter Skou og uddyber:

- Udover at tænke kommercielt og i vækst kræver det også en stram styring af økonomien i disse tider, og til den rolle kan vi heldigvis trække på vores CFO Heidi Bøckel Häuser. Så med disse tiltag og Lars Laursen som kommerciel ansvarlig er jeg meget fortrøstningsfuld for fremtiden på trods af de mange bump, vi har oplevet de sidste 17 måneder.

Læs også