Ny fagkonsulent i Bæredygtigt Landbrug

Interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrug med kontor lidt udenfor Fredericia har med virkning fra den 1. december ansat en ny fagkonsulent.

Anne Smet Andersen, 37 år, er uddannet cand.scient. i kemi og eksperimentel biologi og har et indgående kendskab til landbruget fra blandt andet Dalum Landbrugsskole, hvor hun voksede op som datter af forstanderen. Hun har desuden et stort netværk af agrarøkonomer, jordbrugsteknologer og landmænd med grønt bevis. 

Den nye fagkonsulent har næsten 10 års erfaring med gymnasieundervisning i naturvidenskabelige fag på højt niveau, herunder biologi, kemi, biotek, teknik og teknologi samt matematik. Hun har arbejdet indgående med vandmiljøundersøgelser og udvaskning af næringsstoffer samt flere økotoksikologiske undersøgelser, hvilket passer perfekt ind i Bæredygtigt Landbrugs agendaer. 

Anne Smet Andersen er fast- og fuldtidsansat og vil ikke mindst kunne bidrage på klimaområdet. I sit nye job refererer hun til Bæredygtigt Landbrugs faglige direktør Jørgen Evald Jensen. 

Læs også