Priser uddelt til nyuddannede

På Zealand i Slagelse modtog Jette Them Lilholt prisen for opgaven »Biostimulanter – til reducering af pesticider«.    På UCL i Odense modtog Sveinur Magnusson prisen for opgaven »ESG og bebyggelse af en ny kostald.«

Fagforeningen for Jordbrugsteknologer i Danmark (JID) har netop været på Erhvervsakademierne for at ønske de nyuddannede professionsbachelorer i jordbrug tillykke med deres uddannelse, og uddelte i den forbindelse »JID-prisen« for den originale opgave. 

- Mange af de studerende arbejder med projekter og problemstillinger, der er aktuelle såsom ESG-lovgivning, PFAS, biodiversitet, eller hvordan tech kan afhjælpe driften på et landbrug. Det er emner, hvor vi endnu ikke har et facit, som vi kan sætte to steger under. Her kan en innovativ tilgang være med til at generere helt ny indsigt, som kan komme samfundet til gode, siger Uffe Pilegaard Larsen, formand for JID.

På Aarhus Erhvervsakademi modtog Miriam Stupak Møller og Mia Gamsgaard prisen for opgaver om henholdsvis håndtering af regnvand og unges naturdannelse. 

På UCL i Odense modtog Sveinur Magnusson en pris for en opgave om ESG.

På Zealand i Slagelse modtog Jette Them Lilholt prisen for en opgave om biostimulanter. 

Læs også