bannerPos

DLF Seeds får ny HR-direktør

Jette Juel Halberg, ny HR-direktør hos DLF Seeds.
14-01-2020 15:47

Jette Juel Halberg er udnævnt til ny HR-direktør hos DLF Seeds. Hun kommer fra et lignende job i fødevareafdelingen hos Novo Nordisk.

- DLF er en spændende og dynamisk virksomhed, der har haft en imponerende international udvikling de senere år, og jeg glæder mig til opgaven med at lede og udvikle virksomhedens HR-aktiviteter globalt, siger den nye HR-direktør, der har været hos Novo Nordisk siden 2002. 

Truels Damsgaard, administrerende direktør i DLF, ser frem til at få glæde af Jette Juel Halbergs kompetencer i DLF.

- Jette Juel Halberg kommer til DLF med en stor erfaring med HR-strategi, ledelsesudvikling, procesoptimering, organisationskultur og HR IT. Vores globale tilstedeværelse kræver meget af vores organisation, og med over 2.000 kolleger i 22 lande har vi behov for at udvikle vores HR- aktiviteter og organisation på internationalt plan. Vores ledelses- og driftsmæssige struktur skal afspejle det nye og mere globale DLF, så vi kan sikre vores konkurrencefordele, lyder det fra DLF-direktøren.

Jette Juel Halberg er kandidatuddannet i International Business Administration fra Copenhagen Business School.
 

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.

Nyt it-samarbejde bliver til Terra Connect

DLG Connect skifter navn, efter Velas er indtrådt i ejerkredsen med købet af 40 procent af aktierne fra DLG. Samtidig flytter medarbejderne ind i Velas’ lokaler i Vissenbjerg.

- Vi vil gøre branchen verdensførende

En ny national klynge indenfor fødevarer og bioressourcer er født. Med tårnhøje ambitioner i bagagen, er klyngen klar til at hjælpe danske virksomheder til vækst.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Erfaringer med par- og gruppevis opstaldning af kalvene

Måske er det kalvestaldens tur til en opdatering. I hvert fald vælger flere og flere at opstalde deres kalve par- eller gruppevis. En jordbrugsteknologstuderende har besøgt en række konventionelle landmænd og hørt deres erfaringer med opstaldningsformen.
Side 1 af 1850 (36997 artikler)Prev1234567184818491850Next