bannerPos

DLF Seeds får ny HR-direktør

Jette Juel Halberg, ny HR-direktør hos DLF Seeds.
14-01-2020 15:47
Jette Juel Halberg er udnævnt til ny HR-direktør hos DLF Seeds. Hun kommer fra et lignende job i fødevareafdelingen hos Novo Nordisk.

- DLF er en spændende og dynamisk virksomhed, der har haft en imponerende international udvikling de senere år, og jeg glæder mig til opgaven med at lede og udvikle virksomhedens HR-aktiviteter globalt, siger den nye HR-direktør, der har været hos Novo Nordisk siden 2002. 

Truels Damsgaard, administrerende direktør i DLF, ser frem til at få glæde af Jette Juel Halbergs kompetencer i DLF.

- Jette Juel Halberg kommer til DLF med en stor erfaring med HR-strategi, ledelsesudvikling, procesoptimering, organisationskultur og HR IT. Vores globale tilstedeværelse kræver meget af vores organisation, og med over 2.000 kolleger i 22 lande har vi behov for at udvikle vores HR- aktiviteter og organisation på internationalt plan. Vores ledelses- og driftsmæssige struktur skal afspejle det nye og mere globale DLF, så vi kan sikre vores konkurrencefordele, lyder det fra DLF-direktøren.

Jette Juel Halberg er kandidatuddannet i International Business Administration fra Copenhagen Business School.
 

Stor efterspørgsel på planteprotein

Den nystartede virksomhed Organic Plant Protein forventer at kunne aftage dansk avlede økologiske hestebønner og markærter til produktion af planteprotein allerede i 2021. Økologiske landmænd søges.

Politisk skifte bekymrende

Selv om statsminister Mette Frederiksen har sagt, at hun vil landbruget, kan regeringsskiftet godt give grund til bekymring for landbruget, mener formand for DM&E Agro, Søren Ulrik Sørensen.

Sådan holder du fast på dine gode folk

Sådan holder du fast på dine gode folk

Kæmpe bøde til DLG-ejet selskab i Tyskland

BLS, der er datterselskab til DLG-ejede HaGe, har fået en bøde på massive 29,25 millioner euro af tyske konkurrencemyndigheder for selskabets medvirken i en sag om ulovlige prisaftaler på sprøjtemidler.

Godt salg af nye sprøjter

Hos Horsch-importøren Stroco-Agro ApS hober ordrebekræftelser på nyt Horsch-grej sig op. Samtidig har der været et historisk flot salg.

Miljøminister tøver med ny vandløbslov

Der ikke behov for at ændre vandløbsloven for at kunne klimatilpasse og klimasikre vandløbene, da loven allerede rummer mulighed for det i dag, lyder det fra miljøminister Lea Wermelin (S).

Tvivl om Kinas intentioner

Fase 1 i en ny handelsaftale mellem USA og Kina indebærer, at Kina skal fordoble deres import af amerikanske afgrøder i forhold til, hvad der blev importeret inden handelskrige brød ud for nu godt to år siden. Men der hersker tvivl om, hvorvidt Kina vil leve op til aftalen.

Hvorfor dykker rapsprisen

Rapsprisen har i denne uge taget et stort ryk ned. Ikke fordi det ser godt ud for situationen med rapsfrø i Europa. Derimod skyldes prisfaldet en prissvag palmeolie og svaghedstegn i den konkurrerende sojaolie. Selvom rapsen kan falde yderligere i pris, er nedturen dog næppe langvarig.
Side 1 af 1747 (34926 artikler)Prev1234567174517461747Next