Gråsten Fjerkræ henter områdedirektør fra Danpo

Med virkning fra 1. februar er 51-årige Hans Juel Rasmussen tilknyttet som områdedirektør og ansvarlig for Gråsten Fjerkræs salg og kontakt til detailkæderne i både Danmark og Sverige.

Ansættelsen er en udvidelse af salgsorganisationen som en del af den vækststrategi, som Gråsten Fjerkræ er i færd med at rulle ud. Gråsten Fjerkræ har de senere år haft to- og trecifrede vækstrater på salg af højkvalitets økologisk fjerkræ, oplyser virksomheden.

Hans Juel Rasmussen kommer fra en stilling som salgsdirektør i Danpo A/S, hvor han var en del af ledergruppen og ansvarlig for en omsætning på 1,8 mia. kr.

Han er født og opvokset i Horsens og har en HD i afsætning fra CBS i København. Dertil kommer en MBA fra HEC Graduate Business School i Paris.

Erhvervskarrieren indledte Hans Juel Rasmussen hos A.P. Møller, hvor han bl.a. var National Sales Manager i Marokko. Hjemvendt til Danmark fulgte tre år som nordisk kategorichef hos Coop, inden han i 2006 kom til Carlsberg, og fik ansvaret for afsætningen til Dagrofa, Rema1000 og til grænsehandelen.

Hans Juel Rasmussen er gift med Luise Juel Rasmussen, der er marketingdirektør i Arla. Parret bor i Højbjerg ved Aarhus og har tre børn.

Læs også