Ny koncernchef i Skiold Group

Skiold Group har udnævnt Søren Overgaard som ny koncernchef.

Søren Overgaard tiltræder 1. april 2020 og vil i en kort overgangsperiode arbejde sammen med Lars Radoor Sørensen, der siden sommeren 2019 har fungeret som midlertidig adm. direktør. Lars vender herefter tilbage til sin stilling i Skiolds bestyrelse.

Søren Overgaard har mange års international erfaring fra landbrugsindustrien og var indtil for nylig vicepræsident i AGCO Grain and Protein. Før dette har Søren Overgaard været administrerende direktør for Cimbria og administrerende direktør for Feed & Biomass Division i Bühler AG i Schweiz. Søren Overgaard er 45 år gammel, er gift og har tre børn.

Søren Overgaard kommer som koncernchef til at stå i spidsen for den udvikling, som Skiold er i gang med. Den nuværende strategi med at investere i udvikling af nye produkter, nye forretningsaktiviteter, forbedret drift og ekspansion på nye markeder vil fortsætte med uformindsket styrke, lyder det fra Skiold. 

- Vi er meget glade for at kunne byde Søren Overgaard velkommen. Vi har fuld tillid til, at han er den rette til at sikre en fortsat positiv udvikling med vækst og fremgang i hele Skiold-koncernen, siger bestyrelsesformand Denis Viet-Jacobsen.

Læs også