bannerPos

Scan-Hide får ny direktør

Michael Søndergaard afløser 1. maj Jesper Burgaard i rollen som CEO for Scan-Hide A.m.b.a

Redaktionen

02-05-2019 14:40

Michael Søndergaard afløser 1. maj Jesper Burgaard i rollen som CEO for Scan-Hide A.m.b.a. – Efter en vidt forgrenet karriere i først vestjyske slagterier og siden Danish Crown-koncernen vender han nu næsten tilbage til udgangspunktet, når han tiltræder i Scan-Hide i Vester Skerninge på Fyn og i løbet af få måneder overtager rollen som CEO.

- Michael Søndergaard har en meget bred og alsidig erfaring i fødevarebranchen. Han har tilbragt 16 år af sin karriere i udlandet, hvor han har samlet sig en bred international erfaring indenfor alt fra indkøb og produktion til ledelse og ikke mindst afsætning. Samtidig har han den store fordel, at han taler italiensk, for Italien er et vigtigt omdrejningspunkt i den globale handel med skind fra kreaturer, siger Finn Klostermann, der er CEO for Danish Crown Beef og formand for bestyrelsen i Scan-Hide A.m.b.a.

Michael Søndergaard har boet og arbejdet i seks år i Italien, og i 2018 vendte han og hans familie tilbage til Danmark efter en lang årrække i England. Han har i sin tid i Danish Crown taget forskellige ledelseskurser samt en HD med speciale i afsætning. Han har mest arbejdet med kødbranchen og glæder sig til at lære markedet for huder at kende og at skabe mulighed for vækst og udvikling.

 

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next