bannerPos

Scan-Hide får ny direktør

Michael Søndergaard afløser 1. maj Jesper Burgaard i rollen som CEO for Scan-Hide A.m.b.a

Redaktionen

02-05-2019 14:40

Michael Søndergaard afløser 1. maj Jesper Burgaard i rollen som CEO for Scan-Hide A.m.b.a. – Efter en vidt forgrenet karriere i først vestjyske slagterier og siden Danish Crown-koncernen vender han nu næsten tilbage til udgangspunktet, når han tiltræder i Scan-Hide i Vester Skerninge på Fyn og i løbet af få måneder overtager rollen som CEO.

- Michael Søndergaard har en meget bred og alsidig erfaring i fødevarebranchen. Han har tilbragt 16 år af sin karriere i udlandet, hvor han har samlet sig en bred international erfaring indenfor alt fra indkøb og produktion til ledelse og ikke mindst afsætning. Samtidig har han den store fordel, at han taler italiensk, for Italien er et vigtigt omdrejningspunkt i den globale handel med skind fra kreaturer, siger Finn Klostermann, der er CEO for Danish Crown Beef og formand for bestyrelsen i Scan-Hide A.m.b.a.

Michael Søndergaard har boet og arbejdet i seks år i Italien, og i 2018 vendte han og hans familie tilbage til Danmark efter en lang årrække i England. Han har i sin tid i Danish Crown taget forskellige ledelseskurser samt en HD med speciale i afsætning. Han har mest arbejdet med kødbranchen og glæder sig til at lære markedet for huder at kende og at skabe mulighed for vækst og udvikling.

 

Brasiliansk farmer dyrker Conservation Agriculture – fordi det på alle måder er bedst

På Agripastos Farm er efterafgrøder, sundt sædskifte og nye, bedre såmaskiner taget i brug for især at gøre jorden mere frugtbar ved at øge dens indhold af humus. Skiftet til CA har også betydet, at erosionen er ophørt, hvilket er særdeles vigtigt.

Succes med nyt foldkoncept

Med nyt foldkoncept fravænnes en halv gris mere pr. so på Ulvehøjgaard ved Brørup, og de fravænnede smågrise vejer 1,6 kilo mere.

Forekomst af influenza har ingen sæson

Dyrlægerne hos Vet-Team anbefaler, at der tages prøver inden, vaccination mod influenza begyndes, men også med jævne mellemrum efterfølgende, for at se om det fortsat er den rigtige type, man vaccinerer imod.

Tag flere sorter ind

Hvedeforælder Finn Borum fra Sejet Planteforædling giver sit bud på, hvorfor man skal vælge sorter med forskellige dyrkningsegenskaber. Planteavler Esben Kappel benytter også denne strategi og glæder sig over udsigten til høje udbytter.

Ny presser i Danmark

Den nye bigballepresser, Kuhn LSB 1290iD, kører nu for første gang i Danmark.

Fendts Ideal 10-mejetærsker nærmer sig danske marker

IdealDrive – styresystemet uden rat - er en feature i Fendts kommende topmodel. De første mejetærskere fra producentens øverste hylde kommer til at køre tests i den europæiske høst i år. Danske kunder kan få en ny Ideal 10-maskine til 2021-høsten.

Rapsprisen stiger på trods af høstens kommen

Normalt falder rapsprisen under høst her i Europa. Det virker blot ikke til at blive tilfældet i år. I stedet presser den europæiske rapspris på for nye stigninger og det tyder dermed på, at rapshøsten i Europa ikke bliver for god i år.

Foretræk høst til den tidlige side

Landbonord anbefaler så tidlig høst som muligt.

Kornhøsten kører nemt

Kornet tørrer godt og vinterbyggen er mange steder snart i hus.
Side 1 af 1586 (31708 artikler)Prev1234567158415851586Next