bannerPos

Scan-Hide får ny direktør

Michael Søndergaard afløser 1. maj Jesper Burgaard i rollen som CEO for Scan-Hide A.m.b.a
02-05-2019 14:40

Michael Søndergaard afløser 1. maj Jesper Burgaard i rollen som CEO for Scan-Hide A.m.b.a. – Efter en vidt forgrenet karriere i først vestjyske slagterier og siden Danish Crown-koncernen vender han nu næsten tilbage til udgangspunktet, når han tiltræder i Scan-Hide i Vester Skerninge på Fyn og i løbet af få måneder overtager rollen som CEO.

- Michael Søndergaard har en meget bred og alsidig erfaring i fødevarebranchen. Han har tilbragt 16 år af sin karriere i udlandet, hvor han har samlet sig en bred international erfaring indenfor alt fra indkøb og produktion til ledelse og ikke mindst afsætning. Samtidig har han den store fordel, at han taler italiensk, for Italien er et vigtigt omdrejningspunkt i den globale handel med skind fra kreaturer, siger Finn Klostermann, der er CEO for Danish Crown Beef og formand for bestyrelsen i Scan-Hide A.m.b.a.

Michael Søndergaard har boet og arbejdet i seks år i Italien, og i 2018 vendte han og hans familie tilbage til Danmark efter en lang årrække i England. Han har i sin tid i Danish Crown taget forskellige ledelseskurser samt en HD med speciale i afsætning. Han har mest arbejdet med kødbranchen og glæder sig til at lære markedet for huder at kende og at skabe mulighed for vækst og udvikling.

 

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next