Ser grønt potentiale

Udviklingschef Anders Andersen er kommet godt i gang med sit nye job hos SLF – Sønderjysk Landboforening, lyder det fra den nye arbejdsgiver i Vojens. Startskuddet for Anders lød mandag 6. januar, hvor han også deltog i SLF’s traditionsrige nytårskur i Agerskov Hallen. Og allerede her følte han sig meget inspireret til den nye opgave.

- Der er ingen tvivl om, at 2020 bliver forandringernes år. Det viste nytårskuren med al overbevisning. Som formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, sagde, så har landbruget været klar på forandringer gennem mange årtier, men man kan jo også tydeligt fornemme, at nogle af de kommende ændringer, som den nye regering vil kræve gennemført, kommer til at gøre ondt på mange, siger Anders Andersen, og fortsætter:

- Der er flere forhold, der optager mig meget, og som spiller meget godt ind i de grønne løsninger, som landbruget vil få som forretningsmuligheder i de kommende år. En af dem er energi: Sol, vind og biogas - alle sammen energikilder som samfundet skal have til at lykkes – og hvor vi ikke kommer udenom, at landmænd er en del af løsningen.

Udover udviklingschef skal Anders Andersen også bestride jobbet som chef for Syddansk Kvæg og samtidig rådgive og servicere sin egen kundeportefølje. Han udfører alle funktioner fra SLF’s kontor i Vojens. Anders Andersen har tidligere været udviklingschef og senest adm. direktør i LandboSyd.

Læs også