bannerPos

Skal igen sælge Fendt

Peder Clausen har taget Fendt-jakken på igen og er tiltrådt som sælger i TBS Holstebro.

Redaktionen

14-09-2019 14:35

Peder Clausen er tiltrådt som sælger hos Fendt-eksperten TBS Holstebro. Her har han tidligere været ansat i 12 år, da forretningen hed Henry D. Nielsen. Nu er han efter en afstikker som sælger af traktorer med en anden farve vendt retur til Fendt-grøn.

At den erfarne sælger nu som 56-årig igen tager Fendt-kasketten frem, er der ikke så meget mærkeligt i. Han er født på en gård, hvor man kørte Fendt, har været sælger/værkfører i Frederiks, hvor man var Fendt-forhandler og har tidligere solgt Fendt-traktorer i tolv år.

Peder Clausen ser naturligvis frem til igen at besøge »sine« gamle Fendt-traktorkunder, men også til at arbejde med hele Fendt Full-Line-programmet. Der er kommet mange nye maskiner og redskaber ind i Fendt-programmet de senere år – græsredskaber, et komplet presserprogram, sprøjter, mejetærskere, Katana-finsnittere – og så naturligvis traktorer i alle størrelser.

Peder Clausen glæder sig især over, at TBS Holstebro har fået fingrene i én af de nye 900-serietraktorer, som man kan prøve på egen mark. 

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next