Skal igen sælge Fendt

Peder Clausen er tiltrådt som sælger hos Fendt-eksperten TBS Holstebro. Her har han tidligere været ansat i 12 år, da forretningen hed Henry D. Nielsen. Nu er han efter en afstikker som sælger af traktorer med en anden farve vendt retur til Fendt-grøn.

At den erfarne sælger nu som 56-årig igen tager Fendt-kasketten frem, er der ikke så meget mærkeligt i. Han er født på en gård, hvor man kørte Fendt, har været sælger/værkfører i Frederiks, hvor man var Fendt-forhandler og har tidligere solgt Fendt-traktorer i tolv år.

Peder Clausen ser naturligvis frem til igen at besøge »sine« gamle Fendt-traktorkunder, men også til at arbejde med hele Fendt Full-Line-programmet. Der er kommet mange nye maskiner og redskaber ind i Fendt-programmet de senere år – græsredskaber, et komplet presserprogram, sprøjter, mejetærskere, Katana-finsnittere – og så naturligvis traktorer i alle størrelser.

Peder Clausen glæder sig især over, at TBS Holstebro har fået fingrene i én af de nye 900-serietraktorer, som man kan prøve på egen mark. 

Læs også