bannerPos

Skal igen sælge Fendt

Peder Clausen har taget Fendt-jakken på igen og er tiltrådt som sælger i TBS Holstebro.
14-09-2019 14:35

Peder Clausen er tiltrådt som sælger hos Fendt-eksperten TBS Holstebro. Her har han tidligere været ansat i 12 år, da forretningen hed Henry D. Nielsen. Nu er han efter en afstikker som sælger af traktorer med en anden farve vendt retur til Fendt-grøn.

At den erfarne sælger nu som 56-årig igen tager Fendt-kasketten frem, er der ikke så meget mærkeligt i. Han er født på en gård, hvor man kørte Fendt, har været sælger/værkfører i Frederiks, hvor man var Fendt-forhandler og har tidligere solgt Fendt-traktorer i tolv år.

Peder Clausen ser naturligvis frem til igen at besøge »sine« gamle Fendt-traktorkunder, men også til at arbejde med hele Fendt Full-Line-programmet. Der er kommet mange nye maskiner og redskaber ind i Fendt-programmet de senere år – græsredskaber, et komplet presserprogram, sprøjter, mejetærskere, Katana-finsnittere – og så naturligvis traktorer i alle størrelser.

Peder Clausen glæder sig især over, at TBS Holstebro har fået fingrene i én af de nye 900-serietraktorer, som man kan prøve på egen mark. 

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.

100 procent af svinene overlevede i forsøg med ny ASF-vaccine

Britiske forskere er kommet et skridt tættere på at udvikle en vital vaccine mod afrikansk svinepest (ASF), skriver PigProgress. I en nylig undersøgelse overlevede 100 procent af de svin, der var immuniseret med den nye vaccine, en dødelig dosis ASF-virus.
Side 1 af 1846 (36906 artikler)Prev1234567184418451846Next