SvineRådgivningen udvider teamet

Svinerådgivningen udvider Danmarks største faglige miljø for specialiserede svinerådgivere, med ansættelse af Martin Krusborg Jakobsen som udviklingskonsulent.

- I forbindelse med Svinerådgivningens fortsatte udvikling for at bevare en førerposition i rådgivningen af danske svineproducenter, er det en fornøjelse at Martin Krusborg Jakobsen har søgt nye udfordringer hos os, udtaler direktør Kjeld Askjær.
 
- Martin er en engageret, idérig og arbejdsom person med et stort netværk indenfor international svineproduktion. Det var netop disse egenskaber, vi søgte efter hos vores næste rådgiver. Han skal blandt andet arbejde med at udfylde hullet mellem strategirådgiverne og medarbejderne på staldgangen, fra ide til handling på staldgangen, siger han.

- Jeg er stolt over at blive en del af Danmarks største specialiserede svinerådgivning siger Martin Jakobsen og fortsætter:

- Mit fokus vil ligge i implementering af forandringer igennem coaching og motivation af ansatte, samt sparring på drivkræfter og barrierer i strategisk udvikling og turn-around situationer på ledelsesniveau.

- Som udviklingskonsulent ser jeg frem til at blive strategisk partner og samlingspunkt for forretning, kollegaer og vigtigst kunden. Herunder styrke og udvikle Svinerådgivningens værktøjskasse til sikring af kontinuerlig innovation og kvalitet i rådgivningen af ambitiøse svineproducenter i ind- og udland.
 
Han skal være med til at dække en stigende efterspørgsel på rådgivning hos Svinerådgivningens kunder med aktiviteter i udlandet, herunder undervisning af staldpersonale, facilitering af workshops og ledelsessparring.
 
Martin Krusborg Jakobsen, der er født og opvokset på en svine- og planteejendom på Midtfyn, er 36 år og kommer fra en stilling som underviser og international koordinator på Dalum Landbrugsskole.
 

Læs også