Vestjysks direktør fylder 50

René Andresen, direktør i Vestjysk, fylder idag den 26.maj 50 år. René Andresen har været direktør i den vestjyske rådgivningsvirksomhed siden 1. november sidste år. Og han fortryder ikke, at sidste år tog jobbet fortæller han i anledning af sin runde fødselsdag.

 - Jeg ville gerne i en virksomhed, hvor der var mere plads til købmandsskab og sund fornuft, og hvor der ikke var så langt fra ord til handling. Samtidig ville jeg gerne være et sted, hvor jeg både kunne være med til at lægge strategierne og eksekvere dem. Så jeg tog samtalen med en headhunter for Vestjysk i håb om at det var det, jeg fandt der, fortæller René Andresen.

- Det gik op for mig, at jeg var på vej til at blive ansat i en foreningsejet virksomhed, hvor min kunde også er min chef. Følelsen af at skulle være til gavn for andre og ikke nødvendigvis tjene en masse millioner greb mig, og det var det afgørende for mig. Så da jeg var så heldig at få jobbet tilbudt, takkede jeg ja og startede 1. november 2020. Det har jeg på ingen måde fortrudt, tværtimod. Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Landmænd er for fede at arbejde sammen med, for de er så passionerede og engagerede i alt, hvad de gør, siger han.

Læs også