Hør mere om de nye arealtilskudsordninger

Landbrugsstyrelsen inviterer nu alle interesserede til webinar om arealtilskudsordningerne i den nye landbrugsreform, der træder i kraft fra 2023.

Webinaret foregår onsdag den 29. juni kl. 9.30-11.30 og er et online informationsmøde, så man nemt kan deltage hjemmefra.

Den nye landbrugsreform træder i kraft i 2023, og en lang række arealtilskudsordninger åbner for ansøgning den 1. februar 2023.

- Selv om reglerne ikke er endeligt på plads, og der kan forekomme ændringer, vil vi gerne fortælle mere om de muligheder og krav, der er i den kommende reform, skriver styrelsen.

På webinaret kan du høre om ændringer og muligheder for tilskud under grundbetaling og de nye bioordninger.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Det foregår på lbst.dk.

Dyrskuet Thy-Mors fik flere gæster

Dyrskuet Thy-Mors, der fandt sted i fredags, blev besøgt af 7.500 gæster – 500 flere end i 2019.

- At vi fik et par kraftige regnbyger midt på dagen, kan derfor ikke ødelægge vores store glæde over, at alt klappede, og at hverken publikum eller udstillere har glemt, hvor dejligt det er at være på dyrskue, siger Kim Jørgensen, formand for Dyrskuet Thy-Mors.

Han bemærkede sig, at der blandt udstillere af både dyr og maskiner var flere helt nye udstillere, som ikke er i tvivl om, at de kommer igen til næste år, ligesom tidligere udstillere nød at være tilbage på den velindrettede dyrskueplads.

Ny forsøgsleder i LandboSyd

LandboSyd har 1. juni ansat Emil Seidelin som ny forsøgsleder. Emil er uddannet professionsbachelor i jordbrug fra Erhvervsakademiet i Aarhus – samt tidligere skov- og naturtekniker fra Skovskolen i Nødebo.

Han kommer fra en stilling som forsøgstekniker hos Velas. Emil er født og opvokset på en kvæggård i Sønderjylland – og planlægger at flytte tilbage til egnen.

Læs også